En forrykt idé


En forrykt idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Karl Vinther Præstevænget 10, Assens

Skal vor tids giftige affald gemmes væk i et giftdepot i Lillebælt og overlades til vore børn at rense op? Så enkelt kan spørgsmålet om Assens byråds lokalplanforslag stilles.

Planen skal skabe rammen om et giftdepot på 40.000m3, hvori giftigt havneslam med tungmetaller og TBC skal blandes i én pærevælling med flyveaske fra kraftværkerne, forurenet jord fra andre kommuner samt andre mere eller mindre giftige sager.

Det egentlige formål med planen er formentlig at komme af med det giftige havneslam, der er hobet op gennem årene og som man ikke på ordentlig vis har taget hånd om. Det er jo dyrt at komme af med forurenet jord og havneslam. Næh så er det billigere at hælde det i et depot i Lillebælt og når så depotet i løbet af nogle år er fyldt op, så kan depotet asfalters og alle er glade. Herefter kan alle så glemme giftdepotet indtil membranen under depotet efter 20- 30 år ikke holder længere og udsivningen begynder.

Lokalplan I-E1401 er lige nu ude i høring, men af en eller anden årsag er den ikke at finde på Assens kommunes hjemmeside.

Jeg har imidlertid fået tilsagn fra Fyens Stifttidende om at de lægger den på Vestfynssiden så man kan klikke sig ind på den. Må jeg anbefale at læse planen og især siderne R12 og R13.

Lokalplanen findes på adressen: www.fyn.dk/external/fyens/lokalplanhavn.pdf

En forrykt idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce