Ekstra møde i vandværket


Ekstra møde i vandværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARUP: Aarup Vandværk har været nødt til at indkalde til ekstraordinær generalforsamling midt i sommerferien. Det skyldes, at der ikke var nok andelshavere til stede på den ordinære generalforsamling til at godkende bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer.

- Vi skulle have været 20, men der var kun otte, hvoraf de fire var fra bestyrelsen, fortæller kassereren B. Kjærulf Madsen.

Alle otte andelshavere på generalforsamlingen den 1. juli kunne godt gå ind for forslagene til vedtægtsændringer, som er udarbejdet af Foreningen af Vandværker i Danmark, men da fremmødet ikke var stort nok til at få dem vedtaget, blev der indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling den 22. juli på Aarup Hotel, hvor der blot skal simpelt flertal til for at få godkendt ændringerne.

Regnskabsåret følges

De går blandt andet ud på, at selskabets regnskabsår fra hidtil 1. maj til 30. april ændres til at følge kalenderåret. Aflæsningstidspunktet flyttes til nytår, hvilket er en fordel i forhold til terminerne for registreringen af det udledte vand og indberetningerne til myndighederne.

I selskabets nuværende vedtægter står der desuden, at forslag til generalforsamlingen skal være afleveret senest 1. juli, men da den i de senere år ofte er blevet holdt i juni, risikerede man, at forslag var op til et år gamle, før de kunne behandles. Ved den seneste generalforsamling var tidsfristen samme dag, som den blev holdt, så eventuelle forslag dårligt kunne nå at blive studeret nærmere, før de blev behandlet. Ved at flytte generalforsamlingen fra sommerferien til marts, er der også større chance for, at flere andelshavere kan deltage.

Dem er der i øjeblikket 1106 af, mens antallet af forbrugere er 1370.

Suppleantvalg

Med den forventede godkendelse af vedtægtsændringerne bliver det også præciseret, at selskabet har begrænset ansvar (a.m.b.a.), og der skal i fremtiden vælges to suppleanter til bestyrelsen.

Den fortsætter med de samme personer, dog afløses Eskild Burhøi af Carl Aage Hansen som næstformand. Formanden Jørgen Elmbo og Svend Clausen blev genvalgt, mens det femte og sidste bestyrelsesmedlem, B. Kjærulf Madsen, fortsat er kasserer.

Ekstra møde i vandværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce