Stuehuset ved firlænget ejendom, som lige var blevet solgt, nedbrændte natten til onsdag

Køng: Knapt var blækket tørt, efter at de nye ejere af Byvejen 37 i Køng ved Glamsbjerg havde underskrevet købsaftalen, før flammerne stod op af taget fra hovedbygningen på den firlænget ejendom.

For på EDC's hjemmeside er salgsopstillingen endnu ikke blevet taget af hjemmesiden, men blot fået tilført "købsaftale underskrevet".

Hos EDC Haarby/Broby har de ikke nogen kommentar til, hvad branden kommer til at betyde for købsaftalen, da det også er så forholdsvist nyt for dem.

Men den firlænget gård, der er bygget i 1880 og senest ombygget i 1965, får i hvert fald brug for en kærlig hånd, hvis hovedbygningen igen skal blive beboelig.

Brandårsag endnu ukendt

Men hvorfor branden overhovedet startede natten til onsdag omkring klokken 00.15 vides endnu ikke, lyder det fra lokalpolitiet i Assens.

- Det var et tomt stuehus med skifertag, hvor vi ikke ved mere om det, end at det var ubeboet. Derfor kan vi ikke sige noget om endnu, hvor og hvordan branden er startet, siger Carsten Møllegaard, kriminalassistent hos lokalpolitiet i Assens, om gårdbranden, hvor det var hele førstesalen, som var overtændt, da brandvæsenet kom ud til branden.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.