Efterspørgslen på byggegrunde vokser

Trods god gang i grundsalget i Assens Kommune, kniber det fortsat med interessen for Ellekærshaven i Verninge. Arkivfoto: Søren Plovgaard

Efterspørgslen på byggegrunde vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er solgt 17 byggegrunde i 2018 og især Aarup efterspørges.

Der kom ingen bud på de 12 byggegrunde på den nye udstykning Vesterled i Tommerup, da de for nylig var i udbud. Vesterled er første etape af Tommerups nye byvækstområde Overmarken med plads til over 200 boliger, når det engang er udbygget.

Det er ifølge Bente Boe, grundsalgsmedarbejder i Assens Kommune, ret usædvanligt, at slet ingen byder. Og der var endda i dette tilfælde 211 på interesselisten, som var informeret om, at det nu var tid at byde på grundene. Siden er der dog kommet først tre og torsdag yderligere to reservationer til. Fører reservationerne også til køb, som de oftest gør, så er Assens Kommune tæt på den 10 år gamle rekord i antal solgte grunde på et år.

Til dato er der solgt 17 grunde, med fem potentielle salg i Tommerup er man tæt på rekorden fra 2007 på 24 solgte byggegrunde.

Grundsalg i 2018
Her er de kommunale grunde solgt i 2018:

Eventyrbakken, Aarup - 3.

Solbakken, Aarup - 2.

Filippavænget, Haarby - 2.

Mosegårds Allé, Haarby - 3.

Duedalen, Vissenbjerg - 3.

Bredgade, Bred - 1.

Højsletten, Tommerup St. - 3

I øjeblikket samler interessen sig ifølge Bente Boe om Aarup. Der er solgt fem grunde i år. I den anden ende af skalaen er Ellekærshaven i Verninge. Udstykningen var klar til salg i maj 2016, men der har ikke været en eneste reservation på den, trods kampagne.

- Jeg kan ikke svare på hvorfor. Vi har også lavet kampagner i Duedalen (Vissenbjerg, red.), der lå stille i flere år og i Aarup, og de har virket, fortæller Bente Boe, der håber, at den næste grundsalgskampagne kan blive i Assens, hvor salget på Sprogøvænget går trægt.

Man kan reservere en byggegrund i maksimum fem uger. Viser en anden interesse for samme grund, får man fire dage til at bestemme sig for et køb.

Efterspørgslen på byggegrunde vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce