Assens: "Puha, retssagen tærer rigtig meget på os - vi føler os virkelig rendt ned, og er nu rigtig bange for at tabe sagen".

Sådan skriver Gitte Blaabjerg, gift med campingmand Per Blaabjerg, på Facebook-siden Bevar CampOne Assens Strand.

Torsdag var der sidste retsmøde i "Campingsagen" i Assens, hvor begge parters advokater procederede, dvs. fremførte deres afsluttende synspunkter over for dommeren.

Sagen handler om, hvorvidt Assens Kommune i 2015 kunne ophæve købsaftalen til 3,3 mio. kr. med Per Blaabjerg. Det var efter fund af noget forurening på noget af campingpladsen - på den såkaldte anneksplads. Det kunne kommunen ikke, mente Per Blaabjerg. Jo, det kunne kommunen godt, mente Assens Kommune modsat. Grundet det, kommunen kaldte for bristede forudsætninger, fordi der i kommunens optik ikke længere så kunne skabes en femstjernet campingplads under de nye konditioner.

Gitte Blaabjerg skriver videre, der går "mange tanker igennem vores hoveder" efter selve retssagen er ovre og man nu kun venter på dommen. Den falder om to måneder.

"... Samtidig kan følelsen af uretfærdighed og tabt kamp være svær at leve med", skriver hun.

  • Kloster_Martin_(2015)_020

    Af:

    Journalist på Assens-redaktionen. Har tidligere gennem 10 år været på størsteparten af avisens redaktioner på Fyens Stiftstidende, bl.a. Kerteminde, Odense, Kultur og SportFyn. Af interesser nyder jeg musik og fodbold, mens jeg også interesserer mig for samfundsforhold.