Formodningen om, at det var en overdosis, der førte til en 15-årig piges tragiske død i et hus i Flemløse torsdag, holder ikke stik.

Det var kulilteforgiftning fra en benzindrevet generator, som torsdag kostede en 15-årig pige livet i et hus i Flemløse. Pigens 14-årige veninde og husets 48-årige mandlige beboer overlevede den livsfarlige forgiftning.

- Efterforskningen har vist, at ejendommen er uden strøm, hvorfor indehaveren havde opsat en benzindreven generator som stod indenfor på adressen Kirkebjergvej i Flemløse til produktion af el, oplyser Henrik Justesen, som er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Fyns Politi, i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at alle tre formentlig indåndede kulilte i store mængder, hvilket formentlig var årsagen til indlæggelse af den 48-årige beboer af ejendommen og en 14-årig pige, som havde opsøgt adressen sammen med den 15-årige pige, der afgik ved døden.

Politiet har under efterforskningen fastslået, at den 48-årige mand har overdraget amfetamin til de to piger.

Under ransagningen blev der desuden fundet amfetamin i en mængde, som gør, at han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense tirsdag morgen kl. 07.45.

Manden er desuden sigtet efter straffelovens paragraf 252, der bruges i sager mod personer i grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde volder nærliggende fare for nogens liv eller førlighed.

d

  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf