Efter golfklub rykkede ud: Far og søn skal drive golfbane

En søn og en far går samme vej og skal til at slå samme slag på Sunset Golf ved Glamsbjerg. Mateusz Ludvigsen (t.v.) og Martin Ludvigsen har det kommende år lejet banen, som de håber folk vil benytte til at spille golf på igen. Foto: Kim Rune

Efter golfklub rykkede ud: Far og søn skal drive golfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Ludvigsen og sønnen Mateusz Ludvigsen har lejet sig ind på banen hos Sunset Golf det næste års tid. De vil skabe liv på banen igen, efter golfklub rykkede ud.

Glamsbjerg: Solen er ikke gået ned over Sunset Golf.

Golfspillet på det smukke, kuperede anlæg ved Glamsbjerg var ellers nærmest lukket ned, fordi ejerne og golfklubben Sunset Golf Klub ikke kunne komme overens mere ved årsskiftet.

Men nu er der igen kommet "slag" i det. Det skyldes at en far og søn har overtaget banen som nye lejere. Faren Martin Ludvigsen og sønnike Mateusz Ludvigsen.

- Vi fik et tilbud, vi ikke kunne sige nej til fra Troels og Gerda Andersen (ejerne af banelegemet, red.), fortæller Martin Ludvigsen, der i forvejen driver Sølykke Golf ved Langeskov.

- Banen bliver en del af Sølykke Golf. Den hedder stadigvæk Sunset Golf, men du kan indskrive dig for at få dit DGU-kort (dvs. en banetilladelse til at spille, red.), så kan du godt have spilleretten her, fortæller Martin Ludvigsen, der er gammel landmand, men for 10 år siden fik en idé til at anlægge en bane.

Sølykke Golf har ni huller. Det samme har Sunset Golf.

Sunset Golf
Sunset Golf ligger lidt øst for Glamsbjerg på Holtevej med en flot udsigt. Det er en ni-hullers bane med syv par-tre-huller og to par-fire-huller.

Banen er ejet af Troels og Gerda Andersen. Parret lod indtil nytår Sunset Golf Klub stå for driften, men den aftale løb ud i sandet, da parterne ikke kunne komme overens.Det næste års tid har Martin Ludvigsen lejet banen og skal stå for driften.Har du spørgsmål om banen, opstart, spil m.v., er Martin Ludvigsens mail info@soelykkegolfk.dk og hans telefonnummer 26 20 37 16.
Her prøver far og søn lige banen ved Sunset Golf. I næste måned åbner de op for spil på den for alle interesserede. Foto: Kim Rune
Her prøver far og søn lige banen ved Sunset Golf. I næste måned åbner de op for spil på den for alle interesserede. Foto: Kim Rune

Ingen guldgrube

Troels og Gerda Andersen ville helst sælge, men Martin Ludvigsen ville helst leje. Og har foreløbig gjort det for et år.

- Jeg fik nys om at Troels ville sælge maskiner og kørte til Glamsbjerg, siger Martin Ludvigsen.

- Jeg snakkede med dem. Og så gik snakken på, at jeg skulle leje den. Det havde ikke været i kikkerten. Jeg spurgte Mateusz, om vi skulle gøre det. Det er absolut afgørende, fordi det er svært at være to steder på én gang, siger Martin Ludvigsen, hvorfor sønnen er sat i spidsen i Glamsbjerg.

- Der er lavet en lejekontrakt med forkøbsret, men ikke mere end det, siger Martin Ludvigsen.

- Der er ikke så store armbevægelser i det. Det er ikke, fordi det er en guldgrube at drive en golfbane, nævner han.

- Vi har startet det ren lystmæssigt. Vi startede også på gården (ved Langeskov, red.), hvor jeg stoppede med malkekøerne for mere end 10 år siden, fortæller han.

Han ser ikke de andre golfklubber i området som konkurrenter, fordi banen kun er på ni huller.

- Det er ikke det samme koncept med 18 huller og dyre medlemsskaber. Det er ikke helt så stringent, fortæller Martin Ludvigsen.

Et årsmedlemsskab koster 2800 kr.

Martin Ludvigsen håber at få nogle af de gamle medlemmer i Sunset Golf Klub tilbage i klubhuset.

17-årig Mateusz Ludvigsen står klar med udstyret på golfbanen. Foto: Kim Rune
17-årig Mateusz Ludvigsen står klar med udstyret på golfbanen. Foto: Kim Rune

Første år afgørende

Banen åbner officielt op igen søndag 15. april kl. 10 for alle interesserede.

Martin Ludvigsen håber på god opbakning. Det er der brug for, hvis det fortsat skal være en mulighed at spille golf på Sunset Golfs bane fremover.

- Forhåbentlig er der en masse, der vil støtte op om det, fortæller Martin Ludvigsen.

Det er vigtigt at få budskabet ud om, banen stadig er her, for der snakkes jo om det modsatte nu, fornemmer Martin Ludvigsen.

- Det første år er afgørende for, om vi synes det her er noget, der skal fortsætte, fortæller han.

- Vi kan ikke garantere fremtiden, men vi kan sige at det år her er lejet, siger Martin Ludvigsen.

Dukker du op 15. april kan du stadig spille omkring Gerdasøen på banen hos Sunset Golf. En lille sø er nemlig opkaldt efter Gerda Andersen.

Efter golfklub rykkede ud: Far og søn skal drive golfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce