Tryg Forsikring har hyret Odense Nedbrydning til opgaven med at fjerne det ødelagte værtshuset i Aarup.

Torsdag formiddag begyndte to arbejdfolk fra Odense Nedbrydning på at fjerne tagpladerne fra bagbygningen, som ikke blev flammernes bytte, da en pyroman natten til mandag 9. marts 2015 stak ild til værtshuset Humlehytten i Aarup.

Siden branden, som raserede forhuset, har bygningerne været forseglet.

Tryg Forsikring har hyret Odense Nedbrydning til opgaven, fortæller Bjarne Carlsen fra Odense Nedbrydning, som uden at kende detaljerne i opgaven, kunne forestille sig, at nedbrydningen vil tage resten af januar.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.

Mere om emnet

Se alle
Brændt og borte: De sidste spor af Humlehytten er væk

Brændt og borte: De sidste spor af Humlehytten er væk

Brandsag ligger stille

Brandsag ligger stille

1
Branden i Aarup: Politiet opgiver sagen

Branden i Aarup: Politiet opgiver sagen