OPDATERET klokken 22.33

Dele af Assens blev torsdag aften ramt af en strømafbrydelse. Adskillige gader og butikker var uden strøm fra klokken 19 til 22.

Der var mørkt i Assens torsdag aften. Ifølge Fyens.dk's oplysninger forsvandt strømmen fra dele af byen lige omkring klokken 19.00. Først omkring klokken 20.40 kunne der atter tændes lys - men kun i nogle af de mørkelagte hjem, oplyste driftsvagten hos Energi Fyn kort efter klokken 21.

Gadelamperne gik blandt andet ud i Østergade, på Rådhus Allé, i Adelgade og Ny Adelgade, og i brugsen på Sdr. Ringvej var personalet nødt til at sende kunderne ud af forretningen, fordi man heller ikke der havde lys eller strøm.

Driftsvagten hos Energi Fyn oplyste tidligt på aftenen til Fyens.dk, at teknikere arbejdede på højtryk for at finde fejlen og udbedre den.

Klokken 20.40 var strømmen vendt tilbage enkelte steder i byen, mens der andre steder stadig var mørkt og brug for stearinlys eller lommelygter.

Klokken 22.30 oplyste Energi Fyn dog, at alle kunder skulle have fået strømmen igen ved 22-tiden.

Ifølge Energi Fyns oversigt over strømafbrydelser var 1647 kunder berørt af afbrydelsen i Assens, som ifølge selskabets oplysninger skyldtes en kabelfejl.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

  • Af: