EDC får ny chance


EDC får ny chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG:Salget af institutioner og jordstykker fra de nedlagte skoler og børnehaver i Vissenbjerg Kommune går trægt - meget trægt.

Der sker faktisk ikke ret noget. Godt nok blev blandt andet Havelunden og Gadsbølle Skole hurtigt solgt, men siden har der været meget stille, og kun få interesserede har henvendt sig.

EDC står for salget, og de har nu justeret priserne lidt nedad, hvilket har givet dem en fornyet frist frem til april, hvor deres rolle skal vurderes på ny.

- Vi kunne selvfølgelig godt tænke os noget mere interesse og nogle flere bud, også selv om de var for lave. Nu tager vi en snak med EDC for at finde ud af, hvordan vi kan fremme interessen, fortæller kommunaldirektør Allan Kjær Hansen.

Helt fra starten har Home vurderet grunde og bygninger lavere end EDC.

- Nu giver vi så EDC en ny chance for at bevise, at de har vurderet rigtigt.

Der bliver lavet et udbud i marts, så resultaterne kan blive behandlet på økonomiudvalgets møde 18. april.

Indtægter i budget

Flere af de potentielle indtægter fra de forskellige salg er med i budgettet, men alligevel er Allan Kjær Hansen ikke bekymret.

- Jeg opfatter det bestemt ikke som noget alvorligt. Kommunen har en pæn kassebeholdning, så det vil ikke give problemer. Vi er klar over, at det her er en længere proces.

Kommunaldirektøren understreger, at han mærker en stor enighed hos politikerne om, at et salg i lige så høj grad hænger sammen med ønsket om at få nogle nye folk ind i bygningerne, så de bliver brugt.

EDC får ny chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce