I aften (onsdag) bliver der holdt Efterskolernes Aften, og her holder Glamsdalens Idrætsefterskole åbent hus. Frederik Byskov, ejer af verdens bedste Counter Strike-hold, besøger efterskolen i forbindelse med åbningen af ny E-sportslinje.

Glamsbjerg: Går du med drømmen om at blive en verdensstjerne inden for computerspillenes fagre verden?

Så er det i aften, onsdag, du skal møde op til Efterskolernes Aften på Glamsdalens Idrætsefterskole i Glamsbjerg.

Her får skolen nemlig fint besøg i form af Frederik Byskov, der er holdejer af verdens bedste Counter Strike-hold, Astralis. Et hold, som tidligere landsholdsmålmand i håndbold Kasper Hvidt netop er blevet sportsdirektør for.

Fredrik Byskov kommer og fortæller om e-sport med særlig vægt på, hvordan Atralis arbejder på at holde sig i verdenseliten i en industri, der vokser med stor kraft.

Derefter vil forstander Thomas Madsen fortælle om idrætsefterskolens planer om at oprette en e-sportslinje på efterskolen efter sommerferien.

Oplægget med de to herrer vil blive holdt klokken 18.30 og igen klokken 19.30 i aften på Glamsdalens Idrætsefterskole i forbindelse med Efterskolernes Aften.

Selve arrangementet med åben efterskole begynder klokken 18 på Langbygårdsvej 14 i Glamsbjerg.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.