Dyrt klatregrej stjålet


Dyrt klatregrej stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VERNINGE: Frederikslundhytten på Solevadvej i Frankfri, hvor de grønne KFUM-spejdere fra Verninge holder til, har været udsat for indbrud.

Og til tropsfører Jesper Højstrups store fortrydelse er tyvene løbet med klatregrej for cirka 17.000 kroner.

- Det er ærgerligt, for det er ikke noget vi sådan lige har råd til at genanskaffe. Vi fik grejet sponsoreret af forskellige fonde, da vi i sin tid fik klatrevæggen herude, fortæller Jesper Højstrup, der har på fornemmelsen, at der er tale om bestilt arbejde - eller i hvert fald om folk, der har vidst hvad de gik efter.

- De har eksempelvis ladet hofteselerne til børn blive, mens samtlige 15 voksenseler er væk. Det samme gælder vores klatrereb. Der har de taget de fire bedste og ladet de de gamle og slidte tilbage, siger Jesper Højstrup, der desuden savner 11 karabinhager samt et større antal stropper og rebbremser til rapelling.

Han håber at befolkningen i området vil være opmærksomme på, hvis nogen pludselige går rundt med store karabinhager i bælterne.

- Rebene er også let genkendelige. De er 25 meter lange og med turkis som grundfarve. Og så er der gule og sorte striber i, forklarer han.

Dyrt klatregrej stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce