Dyk ned i øllet

Man kan lære selv at brygge sit øl. På en temaaften kan man høre, hvordan man griber sagen an. Pr-foto

Dyk ned i øllet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aften med teori og smagning

Tommerup St.: Øl er populært både at drikke og at brygge selv. Torsdag 16. marts kan man blive klogere, for da holder Danish Outdoor aftenarrangement om det gode øl.

Man har fået Thomas Kent Madsen til at komme at formidle historien om øl. Han er øldommer og ved rigtig meget om øl. Han vil fortælle om malt, humle, gær og andre ingredienser til ølbrygning. Han vil også komme lidt ind på, hvordan man selv kan etablere hjemmebryggeri. Med udgangspunkt i forskellige typer øl vil deltagerne opleve smagskomponenter og egenskaber, der kendetegner det gode øl, loves det i en pressemeddelelse.

Danish Outdoor er en af landets førende forhandlere af udstyr og ingredienser til hjemmebryggeren, og det er en del af virksomhedsfilosofien at formidle viden og oplysning om, hvordan man bruger det udstyr og de ingredienser, man forhandler.

Arrangementet slutter med, at Klaus Ankerstjerne Eriksen fra Danish Outdoor vil fortælle om stedets brygafdeling.

Det koster 150 kr., tilmelding på tlf. 2815 7634. /EXP

Dyk ned i øllet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce