To iværksættere skabte en luksusbåd i Assens, men finanskrise og samarbejdsproblemer har nu kuldsejlet projektet
Assens: En luksusbåd til knap fem millioner kroner. Sådan startede eventyret for Søren Vammen og Kristoffer Jensen, som sammen begyndte at bygge en såkaldt Tender-båd for godt tre år siden.

Bådtypen er skabt til at fragte folk fra fastlandet og ud til deres luksusyachts.

Men båden, som var målrettet meget rige mennesker i Dubai og Abu Dhabi, er aldrig blevet solgt. Den ligger i dag hos en forhandler i Dubai og repræsenterer en værdi af tre-fire millioner kroner.

Arkitekt Kristoffer Jensen har trukket sig helt ud af samarbejdet med Søren Vammen, som ejede virksomheden Nautica Yacht Service i Assens, hvor båden blev bygget.

Kristoffer Jensens virksomhed Jensen Maritim Holding, som ejede Kristoffer Jensens aktier i Nautica Yacht Service er netop gået konkurs, og Nautica Yacht Service blev opløst ved årsskiftet.

- Der har været uenigheder om, hvordan vi kommer videre. Vi løb en risiko, og det har kostet mig en del penge, men jeg tror godt, vi kunne have fortsat, hvis vi var enige om samarbejdet, siger Kristoffer Jensen.

Han mener, at bådeventyret er blevet ramt af finanskrisen og en lidt for vag strategi for, hvor virksomheden skulle hen.En tredje bagmand - Kim Wissing Andersen var med i projektet som investor. Han står nu som ejer af båden gennem firmaet Nautica Tender A/S.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Assens klar med luksusbåd til Dubai

Assens klar med luksusbåd til Dubai