Dobbelt lokal kuglesucces

Over 350 spillere fra hele landet - og enkelte fra udlandet - stillede op til doubleturneringen i petanque i Haarby. Men det var Dreslette-konstellationen Bjarne Jørensen (tv.) og Kim Nyland Andersen, som løb med sejren. Her ses de i dyst mod et par fra Frederiksberg.
Foto: Hans Østergaard

Dobbelt lokal kuglesucces

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Perfekt arrangement og succes for to lokale petanquespillere

EBBERUP/HAARBY: Det kan af og til være svært at holde pessimismen intakt.

Kurt Clausen havde således store problemer, da Stiftstidende i går fangede ham for en evaluering af det landsstævne i petanque, som Ebberup Idrætsforening var vært ved i Haarby i weekenden.

- Alt er simpelthen klappet perfekt, siger Clausen, som er formand for klubbens kuglekastere og derfor manden med hovedansvaret for stævnet med de 355 deltagere.

Alt lige fra indlogering til mad og underholdning, som blandt andre blev leveret af mavedanserne Sylfiderne fra Assens, har fået ros fra alle kanter, og som om det ikke var nok, var der mere medvind for de lokale på den sportslige front.

Førsteplads

Således kastede konstellationen Bjarne Jørgensen og Kim Nyland Andersen fra Dreslette Petanqueklub sig til førstepladsen i søndagens doubleturnering, som havde deltagelse af spillere fra hele landet og enkelte gæstespillere fra Skotland og Tyskland, oplyser Kurt Clausen.

Til gengæld var det så som så med det lokale islæt på vinderholdet i den såkaldte sekstete-turnering.

Her dyster spillerne seks mod seks, og holdene sammensættes på tværs af klubber.

Og vinderholdet bestod ifølge Svend Ladegaard fra stævneledelsen af spillere fra Morsø, Sydslesvig, Djursland Skanderborg i vest samt Kirke Sonnerup og Dalby i øst.

Det er DGI, der står bag landsstævnet, og i 2009 bliver arrangementet holdt i Holbæk, oplyser Kurt Clausen.

Dobbelt lokal kuglesucces

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce