Diskokongen er klar

Cristopher Schøllhammer Rørmose skal spille hovedrollen som Tony Manero. Pr-foto

Diskokongen er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig fra Fredericia får hovedrollen som Tony Manero, når Frøbjerg Festspil til sommer spiller "Saturday Night Fever".

Frøbjerg: Når Frøbjerg Festspil til sommer opfører "Saturday Night Fever", bliver det Cristopher Schøllhammer Rørmose, som skal spille hovedrollen som Tony Manero.

Han er ikke ukendt med festspillet. Sidste år spillede Cristopher Schøllhammer Rørmose rollen som den kloge og charmerende advokat Siedler i opsætningen af Sommer i Tyrol. Den præstation blev der lagt mærke til, og nu skal den 20-årige fredericianer spille den ene af de to hovedroller i året spil.

- Det var lidt af en overraskelse, da jeg blev ringet op af instruktøren, som ville høre, om jeg kunne tænke mig at komme til sang- og danseprøve til rollen som Tony Manero. Det er et stort skulderklap, at de har valgt mig, siger han i en pressemeddelelse.

Cristopher Schøllhammer Rørmose har allerede tidligere medvirket i festspillet. Pr-foto
Cristopher Schøllhammer Rørmose har allerede tidligere medvirket i festspillet. Pr-foto

Helt i falset

Karrieren som skuespiller begyndte på Den Kreative Skole i Fredericia. Her havde han titelrollen i "Odysseen".

Da han var på high school i USA, var han med i forestillingerne "Skønheden og Udyret" og "Tarzan".

Han har også været med i "Blues Brothers", "Midt om Natten" og "Disco" opført af Middelfart Ungdomsskole, hvor han har prøvet kræfter med sange af Bee Gees, som også står bag musikken til "Saturday Night Fever".

- Ja, der sang jeg sange af dem, og jeg kan godt synge falset og ramme den måde, de synger på. Men det er udfordrende, og der skal trænes meget i sang, understreger han.

Efter han fik at vide, at han havde fået rollen, fik han også set filmen for første gang.

- Jeg synes, den er rigtig god, men vi skal jo lave vores helt egen udgave. Jeg har studeret Tony og er i gang med at øve mig, siger han. /EXP

Diskokongen er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce