Den ene af Erich Staals to sønner er allerede medejer i Scanvand, og den anden er afdelingsleder i PE Svejsnings afdeling på Sjælland. Når Erich Staal en dag går på pension, er det planen, at sønnerne skal overtage begge firmaer.

Vissenbjerg: Lige så lidt, som Erich Staal havde forestillet sig, at han i dag skulle beskæftige 20 medarbejdere i sine to firmaer PE Svejsning og Scanvand, lige så lidt havde han forestillet sig, at hans to sønner også skulle arbejde i firmaerne.

Men den 57-årige direktør er glad for, at firmaerne er blevet en så stor succes og ikke mindst, at hans to sønner har lyst til at arbejde i dem.

- De er dygtige og velkvalificerede. Jeg er heller ikke helt ung mere. På et tidspunkt skal der være et generationsskifte, og jeg satser på, at de overtager firmaerne en dag, siger han.

Den ene søn, March Staal, ejer allerede 49 procent af Scanvand, mens Erich Staal ejer 51 procent. Den anden søn, Lasse Staal, er afdelingsleder i PE Svejsnings afdeling på Sjælland, og i løbet af det næste halvandet år er planen, at han skal have ejerskab af PE Svejsning.

For sønnerne er det også en god mulighed at overtage firmaerne, mener Erich Staal.

- Det er nogle gode og sunde firmaer, som vil være spændende for dem at arbejde videre med. De har idéer, som de senere kan udvikle firmaerne med, siger han.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
1
PE Svejsning udvider: Køber grund på 18500 kvadratmeter af Assens Kommune

PE Svejsning udvider: Køber grund på 18500 kvadratmeter af Assens Kommune

Borgmester: - Vi har mere jord

Borgmester: - Vi har mere jord