Det vandt de i 2004


Det vandt de i 2004

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLAMSBJERG: Også borgmester Ankjær Stenskrog deltog i hyldesten af modtagerne af idrætspriser i går på rådhuset:

- Tak for at I med de gode resultater er med til at synliggøre og markedsføre vores kommune på en så værdig og livsbekræftende måde. Det fortjener i anerkendelse for.

Og anerkendelse i form af et diplom og en check på 500 kroner til hver forening blev derefter overrakt af kulturformand Frede Bagge (V). Seks foreninger blev hædret:

Glamsbjerg Idrætsforening, hvor mikroputter og miniputter rykkede op i A-rækken, mens juniorholdet vandt A-rækken i foråret og mesterrækken i efteråret. Det hele i fodbold.

Flemløse Boldklub, hvis dame junior i fodbold rykkede op i A-rækken efter at have vundet samtlige kampe.

Glamsbjerg Trampolinklub: Guld ved Fynsmesterskabet for piger plus i den åbne række til Leah Sørensen. Guld ved FM for senior damer til Christina Madsen. Guld ved FM for mikro drenge til Jeppe Jensen. Guld ved DM for oldies herrer til Bo Zierau. Sølv ved DM for oldies herrer i synkron til Stefan Kristensen og Bo Zierau. Bronze ved DM for ungdom damer til Christina Madsen. Bronze, sølv og guldmedalje samt en samlet 3. plads i Dancup til Leah Sørensen. Iklubtræf vandt Daniel Nielsen og Louise Jørgensen samt Leah Sørensen og Sabrina Mikkelsen sølv i synkron. Og individuelt i klubtræf blev det til to gange guld til Bo Zierau, to gange sølv til Christina Madsen, guld til Leah Sørensen, guld til Rikke Schmidt Hansen og sølv til Nicolaj Larsen.

Glamsbjerg Håndboldklub: Hos piger årgang 1990-91 blev 2. holdet amtsmestre, fynsmestre udendørs i B-rækken og kredsvindere indendørs i A-rækken. 1. holdet blev amtsmestre, fik bronze ved landsmesterskaberne ude, blev fynsmestre i strandhåndbold og vandt eliterækken indendørs.

Puslinge piger årgang 1991-92 blev amtsmestre og nr. seks ved landsmesterskaberne.

Glamsbjerg Rideklub: Charlotte Rasmussen vandt det skandinaviske galopderby for ponyer.

Vestfyns Svømmeklub: Ved amtsmesterskabet fik Signe Eskelund bronze i 100 m brystsvømning, Jens Eg Larsen bronze i 100 m bryst, samme fik guld i 100 m fri, Rikke Schmidt bronze i 100 m rygcrawl, Merete Teudt sølv i 50 m butterfly og Sofie Eskelund sølv i 100 m fri.

Det vandt de i 2004

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce