1. Arne og Carlos, to strikkedesignere, der kommer hel fra Norge. De er bare utroligt sjove.

2. Butikkerne er åbne begge dage og pyntet op.  To gademusikanter går rund og spiller. Gadeinventar er klædt å i strik, jeg vil ikke love, det er kunst, men de er sjovt.

3. På pladsen bag hallen er der en hoppeborg, som børnene kan prøve, mens far smager på whisky. Der er også arbejdende værksteder, hvor man kan lære at strikke og væve og filte. Adgang til pladsen og hallen koster 30 kroner og giver også adgang til hallen.

4. Billeten giver også adgang til strikkegudstjenesten, til at se en film og til catwalken. Børn er gratis i følge med voksne.

5. Ingen må gå glip af aftenkoncerten. To af musikerne er verdensstjerne. Nogen siger måske, at de aldrig hører jazz. Det gør jeg heller ikke selv, men det er swing og man bliver glad af det, så selv om man normalt ikke er til jazz, er man til det her. Og man behøver ikke tænke på maden den dag. For 125 kroner kan man bestille en andretning fra Hotel Aarup Kro. /liw

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.