Det daglige skal fungere Først skal det fungere


Det daglige skal fungere Først skal det fungere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VESTFYN: - Det er for tidligt at tage stilling til, hvad den nye storkommune skal satse på. Hver af de gamle kommuner rummer vidt forskellige muligheder. Jeg mener til gengæld, der skal satses på at få den daglige drift til at fungere optimalt for borgere og erhvervsliv.

Sådan lyder opfordringen fra Else Voss, der sidder i Haarbys byråd og Teknik- og Miljøudvalget for Det Konservative Folkeparti.

- Vi kommer alle sammen med opfattelser af, at netop vores område har specielle kvaliteter og har derfor svært ved objektivt at vurdere andres kvaliteter og muligheder. Lad nu det nye byråd efter en grundig analyse og en efterfølgende planlægning finde frem til, hvad der skal satses på i de enkelte bysamfund, uddyber Else Voss sit svar på et af de spørgsmål, Fyens Stiftstidende har bedt alle de høj- og vestfynske byrådspolitikere besvare.

Et af dem gjaldt placeringen af fremtidens erhvervsliv.

Else Voss bemærker, at der jo findes flere slags erhvervsliv med vidt forskellige vægtning af behov for infrastruktur, naturskønne omgivelser eller arbejdskraft i nærheden. Og at den nye storkommune vil have noget for enhver smag.

Endnu har hun ikke taget stilling til, om hun opstiller til næste valg.

De seks kommuners administrationsbygninger kan med den moderne teknologi efter Else Voss mening være et udmærket alternativ til at bygge et nyt rådhus.

Det er ikke afgørende for mig, hvor "borgmesterstolen" skal placeres, lyder svaret.

- Jeg er principielt modstander af at give den nye kommune et af de nuværende bynavne. Et helt nyt navn vil også være et signal om, at det er en helt ny kommune, der skabes af ligeværdige parter. Den kunne for den sags skyld hedde Frøbjerg - eller hvad med Bakkedal, vi ligger jo lige i smørhullet og det kunne måske give nogle sponsorkroner (nå, spøg til side).

Det daglige skal fungere Først skal det fungere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce