Der var kø ved bilvasken i Aarup

Henrik Bak Larsen (t.v.), uddeler i Superbrugsen i Haarby har indledt et samarbejde med brødrene Thomas (i midten) og Mark Andreasen, Vestfyns Undervognscenter, om det nye tank- og vaskeanlæg på Indre Ringvej. Foto: Lise Wolf

Der var kø ved bilvasken i Aarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superbrugsen i Haarby har åbnet et OK-tankanlæg og vaskehal på Indre Ringvej.

Aarup: Der var kø fra klokken syv morgen og i hvert fald til middag, da Lokalavisen kom forbi, ved det nye OK-anlæg på Indre Ringvej i Aarup. Her kan man nu både få tanket og vasket bilen i et supermoderne og miljøvenligt anlæg.

- Der går 300 liter vand til en bilvask, men det reelle forbrug er kun 19 liter, resten er genbrug, forklarer Thomas Andreasen. Han er sammen med sin bror Mark Andreasen indehaver af Vestfyns Undervognscenter. De er dels udlejere af grunden til anlægget, dels står de for pasningen af det, mens det er Superbrugsen i Haarby, der er ejer af det.

Når bilejerne var så ivrige efter at få en bilvask, var det ikke kun fordi anlægget er nyt, men også fordi åbningstilbudet lød på bare en krone. En pris som det noget ældre anlæg lige rundt om hjørnet hos ikke rigtig kunne hamle op med.

- Det er et sindssygt godt tiltag, forrdi man støtter lokalsporten. Det går folk meget op i, mener Thomas Andreasen. Det er også godt for Aarup, for jo mere der sker i byen, jo flere folk trækker man til, mener han.

Og så er det godt for Aarup Boldklub. For som ved andre OK anlæg, tilfalder en del af omsætningen via OK-kortene den lokale boldklub.

- Det vil give minimum 50.000 kroner til boldklubben, forudser brugsuddeler Henrik Bak Larsen på baggrund af erfaringer fra Haarby. Allerede inden etableringen af anlægget var der lavet 248 OK-kort i Aarup. De alene udløser 200 kroner pr. styk til Aarup Boldklub.

- Hvorfor vælger Superbrugsen i Haarby at stå bag et anlæg i Aarup?

- Flere arbejder i at gå uden for nærområdet. Aarup er interessant, der er mange på ordningen og i forvejen kun et brændstofsalg. Og så er Aarup en by, der sker noget i, og placeringen her er rigtig god, siger Henrik Bak Larsen.

En krone for en bilvask bliver naturligvis ikke dagligdag i det nye anlæg, men også i hverdagen vil man kunne vælge mellem forskellige tilbud. Der er eksempelvis en abonnementsordning, og vælger man at vaske mandag-onsdag, er det billigere end ugens øvrige dage.

Et godt tilbud, dannede kø ved vaskehallen fra tidlig morgen. Foto: Lise Wolf
Et godt tilbud, dannede kø ved vaskehallen fra tidlig morgen. Foto: Lise Wolf

Der var kø ved bilvasken i Aarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce