Trods konkurs og hjerneblødning har den 68-årige mod på at være selvstændig

Assenbølle: Der kommer ikke til at gro mos på Ole Dalgaard, for som en anden rullende sten, bruger han megen tid og mange kræfter på opsøgende salgsarbejde for et nyt læderpleje- og rengøringsmiddel, han har fået udviklet.

Et middel, som betyder at han nu har to produktserier i sit firma "Effektiv", der sælger og udvikler læderplejemidler.

Ole Dalgaard har ellers alderen - han er 68 - hvor man kan tillade sig at stå sent op og aldrig springe middagssøvnen over.

Ole Dalgaard har dog ikke lyst til at blive hjemmegående på fuld tid, selv om det bestemt var af lyst, at han flyttede fra Bredsten ved Vejle til Bred, da han fandt en kæreste på Højfyn.

- Jeg kan godt lide at arbejde, og jeg er glad for at tale med vores kunder og leverandører, siger Ole Dalgaard.

For han har ikke ladet sig slå ud af modgang. Som dengang han efter 25 år i entreprenørbranchen gik konkurs. Eller da han blev ramt af en hjerneblødning eller måtte blive bypass-opereret.

Læs hele historien og Ole Dalgaard og hans med- og modgange i dagens udgave af Fyns Stiftstidende.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.