Lions Club i Danmark fylder 100 år. Det fejres i Tommerup med uddeling af ekstra 75.000 kroner

Tommerup: Foreninger og institutioner med postnummer 5690 Tommerup kan se frem til en ekstra stor pengeregn fra den lokale Lions Club i år. Gavmildheden skyldes, at organisationen fylder 100 år og har valgt at fejre det ved, at der lokalt deles et større beløb ud, end den plejer.

- Normalt deler vi det ud, vi får ind, men vi har altid sørget for at have lidt ekstra liggende, fortæller Ove Jakobsen fra den Lions i Tommerup.

Det betyder, at der er 75.000 kroner oven i de årlige 100.000 kroner. Pengene i jubilæumspuljen kan søges i portioner på op til 25.000 kroner. Ansøgningerne skal være målrettet specifikke formål.

Klubben håber via aviserne at kommer bredt ud med budskabet.

- Mange kender til os, men der kommer hele tiden nye til, siger Ove Jakobsen og understreger, at alle ansøgninger behandles lige.

Ansøgningsfristen er 1. september, herefter vil pengene formentlig komme til uddeling i oktober.

Ansøgninger kan sendes til jrprivat@gmail.com eller palle.j@bnyelektronik.dk. liw

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.