Omar Gade, ejer Denmark Fishing & Outdoor Lodge, mener, at Helnæs-projekt vil gavne lystfiskerturismen.

Helnæs: 32 millioner kroner.

Det er, hvad regeringen i et forslag har afsat i finansloven til et formidlings- og oplevelsescenter for kyst- og lystfiskerturisme ved Helnæs eller Helnæs Bugt.

Og umiddelbart er der i hvert fald en oplagt ting, der skal afsættes midler til, da Fyens Stiftstidende fanger Omar Gade, ejer Denmark Fishing & Outdoor Lodge på Helnæs Byvej, hvor fiskere kan indlogere sig, over mobilen.

- De skulle bruge nogle penge på at lave en bedre forbindelse, siger han med et grin, da forbindelsen ryger for tredje gang på tre minutter.

Han uddyber:

- Vi ved ikke så meget om det endnu ligesom alle andre, fordi der ikke er nogle specifikationer omkring, hvad det skal blive til. Men umiddelbart er det positivt for området, hvis der bliver investeret i det. Det er mange penge, der er afsat til det, og hvis de bliver brugt ordentligt, så kan det blive rigtig godt.

Masser af fisk

Ejeren af Denmark Fishing & Outdoor Lodge fortæller desuden, at der er flere ting, som er væsentlige at holde sig for øje, hvis man har et ønske om at tiltrække lystfiskerturister.

- Markedsføring er selvfølgelig en stor del, men en god bestand af fiskene er også meget vigtig. Hvis man investerer på den side, så bliver lystfiskerne opmærksomme på, at der er en god bestand af fisk. Det er noget, der får dem til at komme til et sted, siger Omar Gade, og fortsætter:

- Selvfølgelig er projektet også noget, som vil hjælpe os som aktør, men det er vigtigt, det ikke konkurrerer med os. Men jeg forventer, det er noget, som vil tiltrække folk, hvis det bliver en spændende attraktion.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.

Mere om emnet

Se alle
Danmarks Sportsfiskerforbund om Helnæs-projekt: - Et fremragende initiativ

Danmarks Sportsfiskerforbund om Helnæs-projekt: - Et fremragende initiativ

Overnatningssteder om Helnæs-projekt: - Et rigtig godt tiltag og en god ide

Overnatningssteder om Helnæs-projekt: - Et rigtig godt tiltag og en god ide

Borgmester: - Det lyser op - også på internationalt plan

Borgmester: - Det lyser op - også på internationalt plan