Delicante i Haarby med flot start

Lill Graversen, Anette Lehrmann og Charlotte Drejer Abildtrup fra Delicante i Haarby viser en af forretningens mange lækre frokosttilbud.
Foto: Søren Plovgaard

Delicante i Haarby med flot start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Delicante i Haarby har forrygende travlt

Det nye år markerede et skifte i frokostforretningen Delicante i Haarby.

Maria Thomsen, der etablerede forretningen i 2004, overlod roret til Anette Lehrmann, indehaver af Shell i Haarby.

De to havde siden 2012, hvor Delicante flyttede fra lokaler i Algade til den nuværende placering ved Akkerupvej, haft hver en anpart i virksomheden.

Anette Lehrmann har siden sammensat et nyt hold med kok Charlotte Drejer Abildtrup, ernæringsassistentelev Lill Graversen og Dorthe Rasmussen samt fire unge medhjælpere.

Og der har været fuld tryk under kedlerne, siden Delicante efter en mindre ombygning åbnede igen den 7. januar.

- Jeg havde ellers sagt til mit personale, at der nok ikke blev så meget at lave i årets første to måneder. Men det holdt ikke stik. Vi har haft forrygende travlt hele året, fortæller Anette Lehrmann.

Med ansættelsen af ernæringsassistentelev Lill Graversen er der nu også kommet mere fokus, at udvalget af madvarer hos Delicante også består af sunde produkter.

Det meste laver Delicante selv helt fra bunden, mens pålægget leveres af slagteren i Nørre Søby.

- Vi bager selv knækbrød og laver pesto samt mange andre madvarer i køkkenet, siger Charlotte Drejer Abildgaard.

Ja-hatten på

Kunderne kan stadig købe eftertragtede produkter som smørrebrød, håndmadder og madpakker hos Delicante, men forretningen forsøger også hele tiden at tilpasse sig kundernes særlige ønsker og behov.

Tidligere kunne man for eksempel kun købe én størrelse sandwich til 45 kroner. Nu tilbydes der også en lidt mindre udgave til 35 kroner. Og siden årsskiftet har Delicante også haft succes med at sælge tapas og frokostkoncepter.

Delicante tager gerne imod særlige ønsker fra kunderne.

- Vi er nok ikke så gode til at sige nej til opgaver. Vi har som regel altid ja-hatten på, siger kok Charlotte Drejer Abildtrup, der er uddannet på Gl. Avernæs i 2004.

Delicante tilbyder også friske madvarer som for eksempel ost fra Ullerslev Mejeri.

Delicante i Haarby med flot start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce