Deleøkonomi i Rema 1000


Deleøkonomi i Rema 1000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Handel online på Vigo og få andre til at slæbe varerne hjem

Tommerup St: Rema 1000 går i luften med en ny deleøkonomisk platform kaldet "Vigo", sådan at man kan handle lokalt online og få varerne leveret til døren af en anden i Søndersø, f.eks. ens nabo.

- Vigo skal gøre det nemmere for danskerne at klare indkøbene i en travl hverdag. Lige meget hvor du er, kan du med få tryk på telefonen handle med Vigo og få varerne leveret til døren af andre, der lægger deres rute forbi dit hjem. Det bliver en håndsrækning til de travle familier i Søndersø, fortæller Henrik Burkal, der administrerende direktør i Rema 1000.

Den lokale Rema 1000-købmand i Tommerup St. har store forventninger til Vigo.

- Vi har jo før set, hvordan danskerne har taget deleøkonomiske tjenester til sig, så jeg er spændt på, hvordan de vil modtage REMA 1000's nye løsning. Inden lanceringen har jeg fået mange tilmeldinger fra nysgerrige kunder, der gerne vil tjene lidt ekstra og gøre en god gerning. Så det tegner godt, lyder det fra byens lokale REMA 1000-købmand, Rune Engholm, som fortsætter:

- Vigo kan blive en stor gevinst for lokalsamfundet. De travle familier kan få dagligvarerne bragt til døren, uden de behøver at handle for en mindre formue, mens indkøberen tjener en ekstra skilling. Det, synes jeg, er meget smart. (pcb)

Deleøkonomi i Rema 1000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce