Dejligt at være socialdemokrat


Dejligt at være socialdemokrat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Svend-Åge Pedersen Nordskovvej 6, Odense M

"Det er dejligt at være socialdemokrat".

Specielt dejligt må det være i Assens. Det fremgår også med al tydelighed fra formanden for socialdemokratiet. Han går så vidt, ganske vist med en ræv bag øret, og måske en borgmester i maven, at takke sin politiske modstander. Takken skyldes jo nok den kærkomne splittelse af de borgerlige. Det er dejligt med succes, men modstandernes fiasko er jo heller ikke at foragte.

Efter forrige kommunevalg bagte de to borgerlige partier en "rævekage", beregnet for henholdsvis Hans Ole Hansen og Truels Schultz. Men det gik som det plejer, da kagen var spist "bides vennerne". Nøjagtig som man ser det i hestestalden, når krybben er tom. Uden nogen sammenligning i øvrigt, heste er jo intelligente dyr.

Hans Ole Hansen dyrker tilsyneladende sin partifælle tidligere statsminister Knud Kristensens ord fra folketinget talerstol: "Hvis dette er fakta, så benægter jeg fakta". Modsat Kommunernes Revision og andet godtfolk, mener HOH at "der er penge nok i kassen".

Nuværende borgmester Truels Schultz, som formentlig har stemt for de budgetter, hans forgænger i embedet har fremlagt, og derfor naturligvis medansvarlig, trøster sig sikkert nu med sin partifælle, tidligere statsminister Poul Schlüters, ord om, at "Ideologi er noget bras". Det kan i hvert fald ikke hamle op med en borgmesterkæde.

I jubelåret for eventyrdigteren H.C. Andersen, kommer man til at tænke på et - lidt omskrevet - citat: "De har jo ingenting på".

Dejligt at være socialdemokrat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce