Debatsiden er atter til debat


Debatsiden er atter til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LUKNING: Vissenbjerg overvejer debatside efter ansatte er hængt ud ved navns nævnelse

VISSENBJERG: Vissenbjerg Kommunes debatside på internettet står igen over for en lukning.

Da man på byrådsmødet den 26. januar bestemte sig for at genåbne den, gjorde formanden for kulturudvalget, Jan Steffensen (S) opmærksom på, at de nye retningslinjer kunne give problemer, fordi stødende og injurierende indlæg ville kunne stå på hjemmesiden fra fredag eftermiddag til mandag morgen. Den vurdering viser sig nu at holde stik, konstaterer borgmester Lene Due (S).

To indlæg fjernet

- Vi har desværre måttet fjerne et par indlæg fra debatsiden, fordi de ikke levede op til vore retningslinjer. Det drejer sig konkret om to tilfælde, hvor et par af vore socialrådgivere er blevet hængt ud ved navns nævnelse. Da personsager ikke skal diskuteres offentligt og vore medarbejdere derfor ikke har mulighed for at svare på angrebene, så giver det os anledning til at kigge på reglerne for debatsiden igen, siger Lene Due.

To muligheder

- Som jeg ser det, så har vi to muligheder. Enten strammer vi reglerne yderligere, så vi fremover forhindrer den slags gentagelser eller også må vi vurdere, om debatsiden er så vigtig, at det er noget vi skal bevare. Jeg ser selvfølgelig helst, at vi har en velfungerende debatside men mener ikke, at vi skal bevare den for enhver pris. Jeg har ikke nærlæst alle de indlæg, der er på siden, så jeg kan ikke sige, om debatniveauet er blevet bedre efter at vi lukkede siden i en periode, siger borgmesteren.

Men det er mit indtryk, at det stort set er den samme personkreds, der aktivt bruger siden, så der er næppe ændret meget, siger Lene Due, der dog glæder sig over, at blandt andet strukturændringerne og senest trafiksikkerheden i kommuen er kommet på dagsordenen.

- Trafiksikkerheden er et godt emne. Det er en let måde at få nogle forslag i spil på. Så kan vi politisk tage forslagene med os og vurdere, hvad der er økonomisk muligt, siger Lene Due.

På dagsordenen

Debatsidens fremtid er i første omgang på dagsordenen på et møde i økonomiudvalget på mandag, hvorefter byrådet vil træffe afgørelse i sagen på byrådsmødet mandag den 24. maj.

Debatsiden er atter til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce