De var til nytårskur i Arena Assens

Palle Dinesen er køkkenchef i caféen på Saftstationen i Arena Assens. Det var ham og hans medarbejdere, der stod for maden til nytårskuren - smukke, letfordøjelige tapasanretninger. Foto: Kim Rune

De var til nytårskur i Arena Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvikling Assens og Assens Kommune holdt fredag den 5. januar nytårskur i Arena Assens. Her kan du møde et udpluk af gæsterne.

Tobaksgaardens leder Lasse Tajmer, med taske over skulderen, blev set i samtale med socialdemokraten Henrik Hansen. Britta Schall Holberg, også med taske over skulderen, stødte til samtalen for en kort bemærkning.

- Jeg kendte slet ikke alle de firmaer, der er med her. Ikke før nu, sagde Lars Kolling, nyvalgt til byrådet for Dansk Folkeparti - og ny til en nytårskur. En helt ny verden for ham.

Palle Dinesen, ny køkkenchef i caféen på Saftstationen, havde haft overordentligt travlt op til nytårskuren. Men alt var timet og tilrettelagt til klokken 15, da kuren indtraf. Gæsterne blev beriget med tapas med forskelligt fyld - laks og oksefilet. Men også med et hit fra 80'erne: Tunmousse.

Charlotte Kjær, der tidligere hed Christiansen og sidder i byrådet for Staunings parti, så også ud til at drikke noget fra 80'erne - en Jolly Time.

- Men det er vand, afslørede hun.

Lyden af baby og bleskift rammer snart Brylle. Ejerne af Hall Audio, Marie-Louise Bøgh Larsen og Ulrik André Tuemand, venter nemlig deres andet barn. Mere præcist 18. marts, afslørede farmand.

- Det bliver en dreng, kom det fra moren.

- Hold op, det er varmt derinde, kolporterede en anden byrådspolitiker, Ena Nørgaard (K). For at undgå varmen i lokalet tog hun en puster i en sofa ude foran Saftstationen.

- Jeg er med min far, der har et firma, som hedder Corra Design i Aarup. Det er meget spændende, men også overvældende at være med til nytårskuren med alle de mennesker, sagde unge Alex Pedersen, der selv havde designet sin frisure i blå og røde farver.

Som en af få på kur bar rektor fra Det Blå Gymnasium, Carsten Hogrefe, butterfly. Men han bar den flot.

BMW'er og Mercedes'er holdt der en del af på parkeringspladserne udenfor. Og så Morten Tukjærs lille gule, vævre, franske Peugeot, der havde fundet en ganske god plads blandt de store tyske køretøjer ved Arena Assens. Tukjær kører Havnegrillen i Assens.

Musik er også noget, der dur på kur. Den blev leveret af Anne-Sofie Thåstrup Mejlbjerg på cello og Charlotte Schou Jensen på klaver. De studerer på Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg, men førstnævnte er fra Assens.

Både borgmester Søren Steen Andersen (V) og borgmesterkæden var med til nytårskur, thi borgmesteren bar kæden. Og ikke omvendt, men den bar ham igennem som kommunens repræsentant.

Jane Heitmann, MF'er, er en berejst kvinde disse spæde januardage. Hun var i Vissenbjerg torsdag. I København og Assens fredag. Søndag skal hun igen til København og så var der vist også en nytårskur i Faaborg-Midtfyn Kommune, hun må til mandag.

Rallykører Lars Hindsgaul Madsen, der også driver Assens Bilcenter, indtog en stille placering ovre ved væggen. I hvert fald, da avisen gik op på siden af ham.

De var til nytårskur i Arena Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce