De unge rockede løs

Rockbandet Velvet Tears slapper af uden for Jacob Gade Salen, før de skal ind og fyre den af til Ung Rock. Fra venstre: Jeppe Andersen, 14, Michael Pedersen, 16, Caroline Hørlyck,16, og Janni Petersen, 15.
Foto: Stig Søndersø

De unge rockede løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 bands med unge rockmusikere gav både publikum og sig selv en musikalsk oplevelse på scenen i Jacob Gade Salen

ASSENS: Mens solen skinnede udenfor, fyrede 15 unge rockbands den af i spotlyset indenfor.

Det skete lørdag eftermiddag, da Ung Rock blev afviklet for tredje gang i Jacob Gade Salen på Tobaksgaarden fra kl. 13 til 17.

Arrangør og musiklærer ved Assens Musikskole Preben Rasmussen betegner det som en stor succes.

- Vi havde vel 100 gæster inde i gennemsnit hele eftermiddagen, fortæller han om rock-arrangementet for unge mellem 6. klasse og gymnasiet.

Et af de mange bands var gruppen Velvet Tears fra Haarby Musikskole.

De fire bandmedlemmer var ikke ret nervøse, før de skulle på scenen og spille tre rocknumre i den mere blues-agtige kategori.

Ikke med i bad

Rockbandet fra Haarby bestod lørdag af forsanger Caroline Hørlyck, trommeslager Michael Pedersen, musiklærer og bandleder Thomas Poulsen på bas og de to guitarister Janni Petersen og Jeppe Andersen.

Og særligt Jeppe Andersen har et specielt forhold til sin guitar.

- Jeg spiller så meget som muligt, konstaterer Jeppe Andersen tørt og fortæller, at hans store forbillede er John Frusciante fra Red Hot Chili Peppers.

En lokal og meget nærtstående fan af Jeppe Andersen tilføjer med et grin, at han er så glad for sin guitar, at han kun tager den af, når han skal i bad.

De unge får en oplevelse

Arrangør Preben Rasmussen fortæller, at han og fire frivillige medhjælpere holder Ung Rock for at give de unge en oplevelse.

- Vi gør det for de unges skyld og for at give dem chancen for at stå på en rigtig scene med lys, lyd og publikum. Det har de fortjent, konstaterer Preben Rasmussen.

Han tilføjer, at der mangler sammenhold og samspil mellem de unge musikere i Assens Kommune - Ung Rock skal inspirere unge til at spille sammen.

De unge rockede løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce