De nye byrødder anno 2018: Tine Grau Poulsen (V)

Tine Grau Poulsen har aldrig arbejdet andet sted end i Vissenbjerg-området, og hun interesserer sig derfor meget for områdets udvikling. PR-foto

De nye byrødder anno 2018: Tine Grau Poulsen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad vil de, hvem er de, og hvilken baggrund har de 10 nye politikere, der er blevet valgt ind i Assens Byråd? Fyens.dk præsenterer mellem jul og nytår Ashil Faroukh (S), Karin Christiansen (V), Jens Jakobsen (V), Flemming Risskov (SF), Nikolaj Leed (V), Knud Søby (V), Lars Kolling (DF), Tine Grau Poulsen (V), Pia Offer Madsen (V) og Berit Schaldemose (S).

Hvorfor er du gået ind i politik?

- Det er jeg, fordi jeg har boet i Vissenbjerg i så mange år. Jeg har haft svigerforældre i plejen og børn i institutioner og skoler, og så er jeg blevet mere og mere interesseret i, hvordan det hænger sammen. Og så er jeg arbejdsmiljørepræsentant for dagplejen, så det er nok der, interessen voksede sig større. Når man kommer med rundt og er til vælgermøder, så tænker man, at det kunne være rigtig spændende at være med til at løse nogle af alle de ting. Og så tænker jeg da, at jeg med min erfaring og berøringsflade kan være med til at gøre en forskel.

Hvad er det vigtigste at tage fat på?

- Overordnet set er det udviklingen i Assens, hvad skal der ske med havnen og med campingpladsen? Der bliver nogle spændende sager at se på. I Social- og Sundhedsudvalget har vi også nogle opmærksomhedspunkter, eksempelvis unge sårbare mennesker inden for psykiatrien. Inden for plejen kunne jeg godt tænke mig, at vi fik mere fat på dem, der arbejder med de ting, som vi sidder og laver politikker over.

Hvad vil du gerne opnå?

- At vores personale ude i plejen føler, at de har fået mere medejerskab på deres arbejdsplads, og at de føler, de har medansvar. At vi får fat i og lavet noget for de unge inden for psykiatrien. Når man hører, at der er mange, der ikke får en uddannelse, så indenfor mit område, kan det være, om der skal være nogle væresteder eller opsamling på nogle områder. Og hvis jeg måtte ønske, så vil jeg gerne være med til at udvikle en form for demenslandsby i Assens Kommune.

Hvem er dit politiske forbillede?

- Det er nok en kombination af Søren Steen Andersens måde at være borgmester for hele Assens, uanset om det er de små eller store opgaver, og så en som Ole Knudsen, som måske ikke har været så synlig i aviser, men som har gjort et kæmpe benarbejde.

Hvad laver du, der ikke har noget med politik at gøre?

- Så passer jeg mine børnebørn. Jeg har spillet fodbold og håndbold, men det er ledene ikke til længere i mine hænder. Så det er meget min familie jeg plejer, når jeg har fri.

Tine Grau Poulsen
Tine Grau Poulsen er 51 år gammel.Hun blev valgt ind i byrådet for Venstre med 428 personlige stemmer.

Tine Grau Poulsen er uddannet teknisk tegner og SOSU og arbejder i dag som dagplejer.

Tine Grau Poulsen har boet og arbejdet i Vissenbjerg i over 30 år. Hun er gift og har tre voksne børn, tre børnebørn og to bonus børnebørn.

De nye byrødder anno 2018: Tine Grau Poulsen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce