De nye byrødder anno 2018: Pia Offer Madsen (V)

Pia Offer Madsen glæder sig til at blive en del af Assens Byråd fra det nye år. Arkivfoto: Kim Rune

De nye byrødder anno 2018: Pia Offer Madsen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad vil de, hvem er de, og hvilken baggrund har de 10 nye politikere, der er blevet valgt ind i Assens Byråd? Fyens.dk præsenterer mellem jul og nytår Ashil Faroukh (S), Karin Christiansen (V), Jens Jakobsen (V), Flemming Risskov (SF), Nikolaj Leed (V), Knud Søby (V), Lars Kolling (DF), Tine Grau Poulsen (V), Pia Offer Madsen (V) og Berit Schaldemose (S).

- Hvorfor er du gået ind i politik?

- Det er jeg først og fremmest, fordi jeg blev meget involveret i skoledebatten. Da den klingede af, kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til at fortsætte den gode debat mellem politikere og borgere. Det fik mig til at sige ja til at stille op for venstre. Jeg kunne se, at nærdemokratiet virkede, og der blev i væsentlig grad lyttet til borgerne.

- Hvad er det vigtigste at tage fat på?

- Jeg glæder mig meget til at se det nye flertals skolepolitik for alvor slå igennem. Der bliver plads til at holde fast i både små og store skoler, og det glæder jeg mig meget til at se i praksis. Jeg skal sidde i Beskæftigelse, Erhverv og Kulturudvalget, og jeg glæder jeg mig til at arbejde med at skabe sammenhæng mellem de tre områder. Erhverv, beskæftigelse og kultur er alle sammen områder, hvor vi kan blive flere skattebetalere i Assens Kommune, hvis vi gør det godt.

- Hvad vil du gerne opnå?

- Som ny gruppeformand er jeg særlig optaget af, at vi som det borgmesterbærende og største parti lægger os i selen for at få et godt og bredt samarbejde i hele byrådet, så vi får truffet nogle fornuftige og mere langsigtede beslutninger. Det er det vigtigste for mig. En anden ting jeg finder enormt vigtigt er, at vi får indraget borgere og eksperter lidt tidligere i beslutningsprocessen, så beslutningerne bliver bredt funderet og afspejler borgernes ønsker. Jeg vil være tilfreds med byrådet og mit eget arbejde, hvis jeg kan se, at beslutningerne er truffet på et godt, bredt og velfunderet grundlag.

- Hvem er dit politiske forbillede?

- Det lyder måske lidt fedterøvsagtigt, men jeg synes virkelig, at vi har en meget dygtig borgmester, som har en god kontakt med alle borgere og alle interessegrupper. Det er ret forbilledligt i sig selv.

- Hvad laver du, der ikke har noget med politik at gøre?

- Jeg bruger meget tid på min søn og min familie. Jeg kan godt lide at løbe og være ude i naturen. Jeg rejser også meget og går til rockkoncerter. Både min syvårige søn, min mand og jeg kan godt lide rockmusik.

Blå bog
Pia Offer Madsen er 44 år gammel og blev valgt til byrådet for Venstre med 544 personlige stemmer.Hun har en HD i afsætning og udenrigshandel.

Pia Offer Madsen arbejder som selvstændig. Sammen med sin mand driver hun en virksomhed, der udvikler boligtilbehør baseret på grønne planter. Pia Offer Madsen har ansvaret for produktudvikling og markedsføring.

Pia Offer Madsen bor i Glamsbjerg sammen med sin mand og sin søn.

De nye byrødder anno 2018: Pia Offer Madsen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce