De nye byrødder anno 2018: Karin Christiansen (V)

Karin Christiansen bragede ind i det nye byråd i Assens med 617 personlige stemmer. Hun bliver næstformand i Uddannelses-, Børne- og Familieudvalget samt 2. viceborgmester i Assens Kommune.Foto: Kim Rune

De nye byrødder anno 2018: Karin Christiansen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad vil de, hvem er de, og hvilken baggrund har de 10 nye politikere, der er blevet valgt ind i Assens Byråd? Fyens.dk præsenterer mellem jul og nytår Ashil Faroukh (S), Karin Christiansen (V), Jens Jakobsen (V), Flemming Risskov (SF), Nikolaj Leed (V), Knud Søby (V), Lars Kolling (DF), Tine Grau Poulsen (V), Pia Offer Madsen (V) og Berit Schaldemose (S).

- Hvorfor er du gået ind i politik?

- Det var hele situationen omkring skolestrukturen, der gav mig lyst til at byde ind. Jeg er tidligere blevet opfordret til at stille op, men det var skoledebatten, der gjorde udslaget, da debatten kørte på sit højeste, og vi snakkede meget om politik. Jeg syntes, at jeg havde nogle gode ting at byde ind med og nogle tanker om at gøre tingene på en anden måde.

- Hvad er det vigtigste at tage fat på?

- Det område, der klart ligger mit hjerte nærmest, er børn og unge. Først og fremmest er det vigtigt, at vi prioriterer børnene og de unge, hvis vi vil have folk til at bo i vores område. Jeg tror selv, at forældre, som arbejder andre steder uden for kommunen, er klar til at fragte sig selv langt, hvis de ved, at der er en tryg base, hvor de bor. Vi har megagode daginstitutioner og skoler, så det skal vi bakke op om og skabe synlighed omkring.

- Hvad vil du gerne opnå?

- I Venstre har vi arbejdet meget med en vision for skole og dagtilbud. Blandt andet at skolerne og daginstitutionerne skal have mulighed for at skabe det tilbud, der passer bedst til netop deres børn. Hvis de får det, er vi godt på vej, for alle børn er jo forskellige. Vi har blandt andet set i skoledebatten, at der har været forslag om store centrale enheder, men der skal også være små enheder, så vi har forskellige tilbud.

- Hvem er dit politiske forbillede?

- Det kan jeg ikke lige sige dig. Jeg har aldrig selv stemt i en bestemt retning, men haft fokus på hvilket menneske, jeg stemte på. For mig er det vigtigt, at det er en person, som er god til at holde fast i sig selv og stå ved, hvad vedkommende står for.

- Hvad laver du, der ikke har noget med politik at gøre?

- Alt muligt. Jeg er sammen med min familie og gode venner. Og så er jeg aktiv i skolebestyrelsen (på Ebberup Skole, red.), men det kan jo godt have en politisk vinkel. Jeg har også altid været engageret i byen og har tidligere siddet i bestyrelsen i gymnastikforeningen og trænet gymnastikhold. Jeg går også op i mit arbejde. Og så er tiden ligesom brugt.

Karin Christiansen
Karin Nedergaard Christiansen er 41 år og valgt ind i byrådet for Venstre med 617 personlige stemmer.Hun er læreruddannet og underviser primært i indskolingen på Assensskolen.

Karin bor i Ebberup, er gift med murermester Mads Christiansen og har to børn; en dreng i 6. klasse og en pige i 9. klasse på Ebberup Skole.

De nye byrødder anno 2018: Karin Christiansen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce