De nye byrødder anno 2018: Jens Jakobsen (V)

Jens Jakobsen vil for at skabe vækst fokusere på det, Assens Kommune allrede har at byde på. Arkivfoto: Lasse Hansen.

De nye byrødder anno 2018: Jens Jakobsen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad vil de, hvem er de, og hvilken baggrund har de 10 nye politikere, der er blevet valgt ind i Assens Byråd? Fyens.dk præsenterer mellem jul og nytår Ashil Faroukh (S), Karin Christiansen (V), Jens Jakobsen (V), Flemming Risskov (SF), Nikolaj Leed (V), Knud Søby (V), Lars Kolling (DF), Tine Grau Poulsen (V), Pia Offer Madsen (V) og Berit Schaldemose (S).

- Hvorfor er du gået ind i politik?

- Fordi jeg gerne vil være med til at udvikle. Jeg bor i Assens Kommune og har altid haft stor interesse for nærmiljøet, hvor jeg bor og lever. Jeg har i mange år arbejdet i Haarby Lokalråd og tænkte, at tiden var inde til at arbejde med hele kommunen. Jeg er blevet spurgt i 12 år i træk, om det var noget og har sagt nej, fordi mine børn ikke var så gamle.

- Hvad er et vigtigste at tage fat på?

- Jeg vil gerne fokusere på, at vi skal blive glade for det, vi har i stedet for det, vi mangler. Vi skal blive bedre til at udnytte det, vi har. Jeg går meget op i at få flere til at flytte til kommunen og flere turister til. Det kan vi, hvis vi bliver bedre til at vise, hvad vi har. Det vigtigste er at få skabt vækst. Alle snakker om, at vi skal gøre en masse for vores ældre og unge, men det er økonomien, der bestemmer, om vi kan. Derfor har jeg alt mit fokus på at få skabt vækst og ny energi.

- Hvad vil du gerne opnå?

- At vi som kommune rykker tættere sammen. Jeg føler ikke, vi er en hel kommune. Vi har ikke meget fællesskab. Jeg tror, vi bliver en bedre kommune, hvis vi bliver forenet. Jeg håber, jeg kan bidrage til, at vi bruger hinanden meget mere. Det vil udvikle kommunen og skabe vækst. Vi kigger altid mod Odense, men skal også kigge indad og skabe kontakt mellem byer og se på, hvordan borgere kan bruge hinanden.

- Hvem er dit politiske forbillede og hvorfor?

- Hvis jeg skal være helt ærlig, blev jeg fanget af Uffe Ellemann, da han morgen mødte op i den danske landsholdstrøje, efter vi havde vundet EM i 1992. Da begyndte jeg at interessere mig for politik. Ellers må jeg sige, jeg er mere inspireret af lokale. Mit forbillede i dag er vores borgmester Søren Steen, fordi jeg beundrer, at han kan favne så bredt. Han kan få en kold øl med mig i arbejdstøj og en halv time efter holde møde med en toptunet direktør. Det menneskelige er vigtigt, det besidder han.

- Hvad laver du i fritiden, når det ikke har med politik at gøre?

- Når jeg har fri, elsker jeg at være til sport med mine børn. En onsdag eftermiddag at tage op at se min søn spille fodbold eller min datter lave gymnastik.

Jens Jakobsen
Jens Jakobsen, 37 år.Valgt ind for venstre med 552 personlige stemmer.

Bor i Haarby.

Driver Jakobsen Farver, Gulve, Gardiner og Malerfirma i Haarby med sin lillebror Peter.

Er kæreste med Christina Saur med hvem han har en søn på syv og en datter på fem år.

De nye byrødder anno 2018: Jens Jakobsen (V)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce