De gik godt til øllet og bolden


De gik godt til øllet og bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: BEERhunters kan andet end at arrangere fester. Med det formål blev foreningen ellers stiftet for seks år siden, og den omfatter nu 16 fyre fra Vestfyn i alderen 21-28 år.

I weekenden dokumenterede fyrene, at de også kan stable noget på benene, som ingen andre har formået i Assens de sidste fire år, nemlig et stor indendørs fodboldstævne.

Det fandt sted i Assens-Hallen lørdag eftermiddag med deltagelse af 18 blandede hold fra det meste af Vestfyn.

- En herlig blanding af 90 nuværende, forhenværende og helt ukendte fodboldspillere deltog, fortæller stævnets pr-mand Morten Lund, til daglig elev hos 2tal i Assens.

- Vi har været rundt og sat plakater op om stævnet mange steder, men blev selv overrasket over den store tilslutning. Nu har vi fået blod på tanden og satser næste gang på at holde to stævner på hver side af nytår, siger han.

- Der blev spillet mange underholdende kampe. Nogle deltagere mødte med en meget seriøs indstilling, mens andre var med for at have det sjovt, f.eks. Team Replay, der stillede med tre piger på holdet.

I den anden ende var der mandskaber med nuværende og tidligere topspillere fra området. Bo Reimer All-Stars stillede således med Morten Ravn, en af Haarbys bedste gennem tiderne. Og stævnets vindere, Pilgaard Management, havde AFC-målslugeren Bjørn Göddert og den tidligere 1. holdsspiller Sten Jensen med samt Allan Jensen fra håndboldklubbens 1. hold.

De vandt suverænt uden at sætte point til. På 2. pladsen kom STARK, Assens, mens Brylle Fodboldklub blev nr. tre.

Trods stormen samledes 70 bagefter til spisning og præmieoverrækkelse på Rådhuspubben.

Vinderne fik et pokalfad, en flaske vodka og en flaske gin samt hver et slips. - Den største modstand fik vi af vinden på vej fra hallen til pubben, pralede de.

De gik godt til øllet og bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce