Dansk Supermarked snupper Kiwi i Assens: - Vi ved ikke, hvad der skal ske

Kiwi i Assens er lukket, og nu oplyser Dagrofa, som stod bag Kiwi-kæden, at Dansk Supermarked har overtaget lejemålet. Dansk Supermarked ved endnu ikke, hvad det skal bruges til. Arkivfoto: Søren Plovgaard

Dansk Supermarked snupper Kiwi i Assens: - Vi ved ikke, hvad der skal ske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens: 18. maj blev de sidste varer solgt i den nu lukkede Kiwi på Østergade i Assens.

Men nu kan en ny dagligvarebutik være på vej i de tomme lokaler. Dagrofa, som stod bag Kiwi-kæden og valgte at lukke alle 103 butikker i slutningen af april, fortæller nemlig nu, at Dansk Supermarked har overtaget 81 af de ledige lejemål. Deriblandt det i Assens.

- Der er nogle andre, som overtager lejemålet i Assens, og omkring butikkens fremtid er det Dansk Supermarked, du skal have fat i, siger Maria Noel, der er kommunikationsmedarbejder i Dagrofa.

Hos Dansk Supermarked har man endnu ikke overblik over, hvad der skal ske med det nye lejemål i Østergade i Assens. Det fortæller kommunikationskonsulent Nanna Knudsen.

- Godt halvdelen af de 81 lejemål bliver lavet til Netto-butikker. Vi er lige nu i gang med at analysere på de her lejemål for at se, hvad der skal ske med de enkelte butikker. Det er først, når det er på plads, at vi kan sige noget endeligt.

- Hvad er der af alternativer, hvis ikke det er Netto?

- Hvis ikke det er Netto - nu er det nok ikke aktuelt i Assens - kunne det blive til Føtex Food-butikker. Og ellers bliver de afsat til øvrige aktører inden for dagligvarer eller andre erhvervsdrivende.

- Så det vil sige, at I kunne finde på at leje lokalet videre til nogle andre?

- Ja, siger Nanna Knudsen.

Netto har allerede en butik i Assens. Den ligger på Østergade 78 - ved rundkørslen - og Dansk Supermarked har i et stykke tid været på udkig efter en anden placering, hvor tilkørsels- og parkeringsforholdene er bedre, og hvor der er flere muligheder for at udvikle butikken.

Dansk Supermarked har blandt andet kigget på den tidligere Fakta-butik på Sdr. Ringvej og den tidligere Jem & Fix på Dalvænget.

Dagrofa havde også en Kiwi-butik i Vissenbjerg. Den bliver til en Spar.

Dansk Supermarked snupper Kiwi i Assens: - Vi ved ikke, hvad der skal ske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce