Dansk Folkeparti på afmarch


Dansk Folkeparti på afmarch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Gleerup (DF) kræver et skattestop, og vil finansiere det ved at sanere de kommunale tilskud til klubber og foreninger.

De selvejende institutioner får ligeledes en omgang, med bud om at tilskud er blevet givet for tilskuddets skyld, og at ledelserne skal forbedres.

Hvis vi her i kommunen ønsker at bevare et alsidigt og frugtbart klub- og foreningsliv, er det ikke rimeligt at skyde nye initiativer i sænk på forhånd.

Klubber og foreninger har ikke mange chancer for at overleve i Assens Kommune, hvis ikke der gives kommunale tilskud. Det må således forstås som en kraftig nedprioritering af klub- og foreningsområdet fra Dansk Folkepartis side, som jeg finder aldeles uacceptabel.

Hvis det skal lykkes at gøre noget godt for vore unge mennesker såvel som for alle andre, er det vigtigt at der er nogle gode fritidstilbud. Det får man ikke ved at dræbe nye initiativer eller fjerne tilskud fra de etablerede klubber og foreninger!

Det er klart, at der må stilles krav til hvordan tilskuddene bruges, men det formoder jeg så sandelig at man gør allerede.

At den er gal med de kommunale finanser i Assens er ingen vist i tvivl om, men det er problematisk at afvise finansieringsmuligheder på forhånd. En grundig dialog og prioritering af de kommunale opgaver er nødvendig, men hvorfor skal det gå ud over klubber og foreninger?

Andre muligheder må gøres gældende, for eksempel forvaltningens interne forbrug (lad rådhuset være hvor rådhuset er!), forhøjelse af grundskyld, salg af marina - og selvfølgelig en generel gennemgang af det kommunale budget, med henblik på prioritering og finansiering.

Gleerups afsluttende bemærkninger om ikke at gældsætte kommunen og derefter hæve skatten, må mane til nogen eftertanke, når man tænker på de sidste perioders politiske struktur!

Dansk Folkeparti på afmarch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce