Onsdag morgen fik flere dårlige betalere sig en kedelig start på dagen.

Fogedretten i Odense havde nemlig bedt politiet i Assens køre rundt i området og så at sige indsamle otte dårlige betalere, som igennem længere tid har ignoreret rettens henstilling om at stille op i retten for at få afklaret deres skyldnersager.

Aktionen var planlagt på forhånd og startede klokken 5 onsdag morgen. Alle skyldnere var vækket og bragt til politigården i Assens, da klokken slog 8.

Derfra blev skyldnerne placeret i et af politiets salatfade og i samlet flok fragtet til Retten i Odense.

  • Journalist portræt

    Af:

    Uddannet journalist fra Syddansk Universitet i januar 2013. I dag er han journalist på Erhvervsavisen Fyn. Tidligere reporter på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor han dækkede stofområderne social- og sundhed og børn- og unge. Kristian var desuden praktikant på Fyens Stiftstidende. På Erhvervsredaktionen, Middelfartredaktionen og Samfundsredaktionen. Kristians fortid er en kende broget. Han har arbejdet som landbrugsmedhjælper, lavet juice på Rynkeby og arbejdet for Europæiske Rejseforsikring. Kristian har desuden ad flere omgange boet og arbejdet i både Østafrika og Vestafrika. Kristian bor sammen med sin kæreste, sine to børn og familiens islandske fårehund.