DGI-gymnaster fejer hen over Vestfyn


DGI-gymnaster fejer hen over Vestfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højsæsonen for gymnastikopvisninger står for døren. DGI Fyn byder i år på 15 opvisninger - heraf tre i henholdvis Aarup, Assens og Vissenbjerg.

Assens: I DGI Fyn er der i år 20.000 gymnaster, der skal på gulvet til DGI's 15 forårsopvisninger på Fyn. De omfatter også forårsopvisningen i Aarup Fritidscenter lørdag 17. marts og weekenden efter i henholdsvis Arena Assens og Vissenbjerg Idrætscenter.

At så mange viser gymnastikken frem i de fynske idrætshaller er noget, som glæder idrætskonsulent hos DGI Fyn, Camilla Hinding. - Opvisningerne er kulminationen på gymnastiksæsonen, hvor vi viser mange måneders hårdt arbejde og intens træning frem. Det er et højdepunkt for gymnasterne, og det er skønt at se, at der også er så mange publikummer, som vil dele opvisningsdagene med os, skriver hun i en pressemeddelelse.

Til opvisningerne kan publikum opleve alt fra de mindste børnehold i tylskørter over REP-holdenes store programmer til motionsherrer og - damer. Alle bidrager til, at opvisningerne og gymnastikken giver plads til alle aldre og niveauer. - Det er noget helt særligt at give opvisning - uanset niveau. Til opvisningerne mødes børn, unge og voksne og mærker det samme sug i maven. Det viser helt tydeligt, at gymnastikopvisningerne favner bredt, fremhæver Camilla Hinding.

Bag forårets opvisninger står de mange frivillige, både i idrætsforeningerne og i DGI. /EXP

DGI-gymnaster fejer hen over Vestfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce