Cykelhold skal køre om kap med en Ape 50-bil

Direktør Per Flensted står klar med hver en check på 2000 kroner til medlemmerne af cykelholdet Tour de Four. Fra venstre er det Jan Thybo, Ivan Sløk, Ove Nygaard og Aksel Jørgensen. Den femte rytter, Ole Jacobsen, mangler. I baggrunden ses den sorte Ape 50-kassebil, som Per Flensted sætter sig ind i og udfordrer cykelholdet med. Privatfoto

Cykelhold skal køre om kap med en Ape 50-bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelholdet Tour de Four, der samler penge ind til velgørende formål, modtager 10.000 kroner, hvis holdet kan køre fra en "knallertkassebil" på strækningen fra Assens til Taulov.

Det bliver med en ekstra gulerod foran næsen, når cykelholdet Tour de Four inden længe sætter sig på cyklerne for at cykle til Skagen.

Cykelholdet, der søger at skabe opmærksomhed og samle ind til velgørende formål, har fået stillet 10.000 kroner i udsigt, men inden pengene kan skifte ejere, er der dog lige en enkelt betingelse, de fem cykelryttere skal opfylde.

På strækningen fra Assens til Taulov ved Fredericia skal Tour de Four-holdet køre om kap med en APE 50 - en trehjulet kabinescooter, der populært kaldes for en "knallert-kassebil" - og for hver af de fem ryttere, der kommer over stregen først, vanker der 2000 kroner.

Bag den venskabelige dyst står Per Flensted fra Dreslette. Han er til daglig administrerende direktør i firmaet Dometic med hovedsæde i Taulov.

- Jeg synes, Tour de Four er et fantastisk initiativ, og selvfølgelig vil vi gerne støtte dem, men vi synes samtidig godt, at det kan gøres lidt sjovt. De skal ikke komme sovende til deres sponsorat, siger Per Flensted.

Han har tidligere stillet nogle af sit firmas kendte kølebokse med vand til rådighed til cykelrytterne.

- De får selvfølgelig også en køleboks med i år, for de får brug for vandet, når startskuddet først lyder, og knallert-kassebilen sættes i gear, siger Per Flensted, som selv har tænkt sig at sætte sig bag rattet i den lille vogn, som kører uden nummerplade og derfor er at regne for knallert, siger Per Flensted.

Og tilføjer:

- Der skal gå meget galt, hvis ikke rytterne kører af med sejren og 10.000 kroner, for knallert-kassebilen er ikke nogen turbomaskine, siger Per Flensted.

Der skal gå meget galt, hvis ikke rytterne kører af med sejren og 10.000 kroner, for knallert-kassebilen er ikke nogen turbomaskine
Per Flensted

Starten går 31. maj

Kapløbet mellem Tour de Four og knallert-kassebilen finder sted den 31. maj. Starten går klokken 10 ved rådhuset i Assens og slutter hos Dometic på Nordensvej 15 i Taulov.

Det er tredje år i træk, at Tour de Four-holdet sætter kursen mod Danmarks nordligste købstad i et tredages ridt.

Sidste år kunne cykelholdet donere 160.000 kroner til Red Barnets Oplevelsesklub - og holdet håber at kunne aflevere et lignende beløb i år.

Cykelhold skal køre om kap med en Ape 50-bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce