Civica om mangel på lejeboliger: - Vi vil gerne bygge

Jens Pilholm er direktør i Civica, og han vil særligt gerne bygge almene boliger tæt ved motorvejen. Arkivfoto

Civica om mangel på lejeboliger: - Vi vil gerne bygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør for boligforeningen Civica Jens Pilholm genkender den store efterspørgsel på lejeboliger. Han vil især gerne bygge i Aarup.

Aarup: Boligforeningen Civica har mere end 100 lejeboliger i Aarup og 30-40 boliger i Glamsbjerg. Men det er ikke nok. Ventelisten er lang, lyder det fra direktør Jens Pilholm.

- Vi har alt udlejet i Aarup, og vi får alt udlejet i takt med, at det bliver opsagt, siger han.

Det er altså ikke kun Odense eller storbyerne. Byggerier med den rigtige beliggenhed og med den rigtige pendlerafstand, er der ingen problemer med.
Jens Pilholm, direktør, Civica

Skal ligge ved motorvejen

Civica vil derfor gerne bygge endnu flere almene boliger i byen.

- Hvis vi kunne slippe af sted med det, så ville vi ikke være bange for at bygge i Aarup.

- Vi er primært interesseret i den del af Assens Kommune, der vender op mod motorvejen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, siger Jens Pilholm.

- Hvis vi kigger på udviklingen gennem historien, så er det langt de store hovedfærdselsåre, at udviklingen sker. Folk skal kunne bevæge sig til og fra deres boliger hurtigt. Det er langs motorvejen, der er den bedste byudvikling. Det gælder over hele Fyn - fra Middelfart til Nyborg.

Genkender efterspørgsel

Lokalrådene i både Haarby, Glamsbjerg, Tommerup og Aarup fortalte søndag til Fyens Stiftstidende, at der er en stor og akut mangel på lejeboliger. Det er en tendens, som Jens Pilholm godt kan nikkede genkendende til.

- Der er generelt en god efterspørgsel efter lejeboliger, og det vi har oplevet gennem de seneste år. Generelt er vores ventelister lange som aldrig før, siger han og fortæller, at på bare to år er andelen af aktivt søgende hos Civica er steget med 40 procent.

- Vi har lige taget hul på et byggeri i Årslev her i foråret, som vi er i fuld gang med. Det er altså ikke kun Odense eller storbyerne. Byggerier med den rigtige beliggenhed og med den rigtige pendlerafstand, er der ingen problemer med.

Civica om mangel på lejeboliger: - Vi vil gerne bygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce