De to teenagere Anthon og Thor har en evne, som er helt speciel på den danske musikscene: De kan rive deres mange fans med i deres verden og lade dem synge, danse og lege med i et univers fuld af befriende sjov.

Og 1. april giver de koncert i Tobaksgaarden i Assens.

Og snart kan hele landet slippe sig løs med dem, når Citybois med fuldt liveband tager på turné og spiller 20 koncerter med deres eget materiale.

Fra april 2016 bliver spillestederne således meget mere "bois" end nogensinde - og fredag den 1. april gælder det Tobaksgaarden i Assens.

-Vi er ved at samle det vildeste "bois-band" og har masser af PAT ting i ærmet, fortæller Anthon og Thor om touren, der vil give endnu flere fans mulighed for at opleve den helt specielle følelse, det er at dele rum med drengene.

Inden turnéen kan man forvente endnu mere ny, spændende musik fra Citybois, som man vil kunne synge med på sammen med de allerede kendte hits Purple Light og Things We Do.

Selv siger Citybois:

- Det kunne gå hen og overgå D'angle det her. Meget Tour D'bois.

Drengenes glæde over de kommende koncerter kan ikke skjules.

Efter hele sommeren at have været support for både Christopher og Burhan G er det nu tid til at træde i fuld karakter med den store milepæl i karrieren, der startede med X Factor, og som har taget Anthon, Thor og deres fans på mange spændende rejser.

  • Plovgaard_Søren

    Af: