Circle K-røveri: Tredje røver formodes at være flygtet til udlandet

Overvågningsbilledet her viser de to maskerede gerningsmænd, som begik et groft røveri mod Circle K-tanken i Glamsbjerg den 15. juli om morgenen. Fire måneder efter er den sidste gerningsmand fortsat på fri fod. Arkivfoto: Fyns Politi

Circle K-røveri: Tredje røver formodes at være flygtet til udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi oplyser, at den tredje mistænkte gerningsmand til røveriet på Circle K i Glamsbjerg i juli i år fortsat er på fri fod. Politiet arbejder ud fra den formodning, at den mistænkte er flygtet til udlandet.

Glamsbjerg: Onsdag blev en 21-årig mand og en 23-årig mand idømt 10 måneders ubetinget fængsel, samt udvisning af Danmark og indrejseforbud i seks år for at begå røveri mod Circle K i Glamsbjerg i juli i år.

Den 21-årige mand kørte flugtbilen ved røveriet, mens den 23-årige mand var en af de to maskerede røvere, der begik selve røveriet.

Fyns Politi har tidligere oplyst, at der var tre gerningsmænd involveret i det grove røveri, hvor den mandlige ekspedient blev truet på livet. Politiet oplyste den 30. juli i år i en pressemeddelelse, at efterforskningsholdet bag røveriet kendte identiteten på den tredje mistænkte røver, og at det blot var et spørgsmål om tid, før han ville blive fundet og anholdt.

Fire måneder efter røveriet er den mistænkte tredje røver dog stadig på fri fod. Det oplyser efterforskningsleder Leon Sørensen, der er politikommissær ved Fyns Politi.

- Vi mener fortsat, at der var tre gerningsmænd til det røveri. Vi fandt to af dem, som var i retten i går (onsdag, red.), men vi har ikke fundet den sidste endnu, siger han.

Leon Sørensen fortæller, at Fyns Politi formoder, at den sidste mistænkte var en af de to maskerede røvere, der var inde på selve tanken. Den frie gerningsmand var altså en af de to, der truede den unge mandlige ekspedient med både attrappistol og kniv.

I retten onsdag kom det frem, at den 23-årige nu dømte mand ikke var ham, der truede ekspedienten på livet. Men Leon Sørensen vil ikke udtale sig om, om den frie røver var ham, som udtalte ordene "shoot him! shoot him!".

- Det tør jeg ikke sige noget om, siger politikommissæren.

Circle K-røveri
Røveriet mod Circle K på Odensevej i Glamsbjerg blev begået den 15. juli i år klokken 8.55.To maskerede mænd truede den mandlige ekspedient med både kniv og attrappistol og forsøgte at få penge ud af den ansatte.

Tanken er dog pengeløs, og udbyttet fra røveriet blev derfor et par pakker cigaretter og en flaske whisky.

Onsdag den 14. november blev en 21-årig og en 23-årig dømt for røveriet. Den 21-årige kørte flugtbilen ved røveriet, mens den 23-årige var en af de maskerede gerningsmænd.

Ifølge Fyns Politi er den tredje gerningsmand fortsat på fri fod. Efterforskningsholdet arbejder ud fra den tese, at den sidste røver er flygtet til udlandet.
Det er denne mand, som er efterlyst af Fyns Politi i forbindelse med røveriet. Hvis du har viden om, hvor han opholder sig, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114. Foto: Fyns Politi
Det er denne mand, som er efterlyst af Fyns Politi i forbindelse med røveriet. Hvis du har viden om, hvor han opholder sig, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114. Foto: Fyns Politi

Flygtet til udlandet

Både den 21-årige mand og den 23-årige mand, der onsdag blev dømt for røveriet, var enige om, at de tilbragte aftenen og natten med en tredje mand, som de begge kunne sætte navn på.

Derudover er Fyns Politi også i besiddelse af et overvågningsbillede fra en natklub i Odense, hvor man tydeligt ser den eftersøgte tredje røvers ansigt.

Men på trods af identifikationen er det altså endnu ikke lykkedes Fyns Politi at opspore den sidste røver.

- Vi mener, at vi ved, hvem han er. Men vi kan jo ikke være helt sikre, før vi får fat i den pågældende person. Vi har en anelse, og vi leder målrettet efter ham.

- Vores tese i øjeblikket er, at han er rejst ud af Danmark. Men han er ikke efterlyst internationalt, da vi i øjeblikket efterforsker, om vi selv kan finde frem til ham med de oplysninger, som vi har, siger Leon Sørensen.

Efterforskningslederen vil dog ikke oplyse, hvilke oplysninger de har, om den mistænkte har en tilknytning til et specielt land, eller om politiet har en formodning om, hvilket land den mistænkte kan være flygtet til.

- Det gør det selvfølgelig mere besværligt for os, at han formodentlig har forladt landet, fordi vi skal finde samarbejdspartnere andre steder i verden. Men først skal vi finde ud af, hvem vi skal arbejde sammen med, siger Leon Sørensen.

Hvor lang tid der går, før den mistænkte røver bliver fanget, vil politikommissæren ikke sige noget om.

- Vi kan håbe, men vi kan ikke sige på forhånd, om det vil lykkes til sidst. Det kommer jo an på, hvor godt han gemmer sig, og hvor han gemmer sig, siger Leon Sørensen.

Circle K-røveri: Tredje røver formodes at være flygtet til udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce