Chok i motocrossklub: Hærværk igen-igen

Peer Madsen på værkstedet i Ellehaven i 2004.
Foto: ROBERT WENGLER

Chok i motocrossklub: Hærværk igen-igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder i Tommerup Motocross- og Speedwayklub slår alarm: Vi må have hjælp nu

TOMMERUP: Det skulle egentlig have været begyndelsen på en god omgang cross og sæsonens sidste stævne i Tommerup Motocross- og Speedwayklub, da klubbens medlemmer ankom til klubhuset i går morges.

Og selv om klubleder Peer B. Madsen ovenpå et økonomisk ødelæggende tyveri i juli og omfattende hærværk i sidste weekend ikke troede, at det hele kunne blive meget værre, var det netop lige præcis, hvad det blev lørdag morgen.

- Vi kom frem til klubben og så, at den nye dør, som vi netop har fået sat i efter, at der var tyveri i juli måned, var forsøgt brudt op igen på præcis samme måde. Der er simpelthen bare nogen, som vil ind til vores maskiner, siger han.

Hegnet er klippet op, og elektrisk værktøj er blevet brugt til at forsøge at bryde døren op. Heldigvis for klubben er det ikke lykkedes gerningsmændene at komme ind, fordi juli måneds tyveri fik klubben til at forstærke døren.

Tårnhøje problemer

Helt galt var det nemlig gået, hvis der også var blevet stjålet nogle af motocrossmaskinerne fra klubben - så havde de økonomiske problemet tårnet sig endnu højere op.

Som vi i den seneste tid har fortalt her i avisen, er blandt andet knallertklubben kommet i ekstra store problemer efter hærværk og tyveri, fordi Assens Kommune sidste år gik over til en ny type forsikring. Her skal hver institution selv betale 100.000 kroner i selv-risiko for hver eneste skade.

Minus i 2009

Det vil sige, at samtlige tre skader i knallertklubben skal betales af klubbens eget budget, som efter lys, varme og forsikringspræmie er betalt, er på cirka 60.000 kroner årligt.

- Dette års budget er brugt på aktiviteter i årets løb, så vi må bruge af næste års budget. Men alene to nye døre bliver langt dyrere end 60.000 kroner. Og så har vi slet ikke erstattet den stjålne maskine eller repareret vores ødelagte dommertårn og flagstænger, siger Peer B. Madsen og fortsætter:

- Så vi går ind i 2009 med et kæmpe minus, så som det ser ud lige nu, kan vi ikke få en eneste af vores maskiner ud at køre lige nu.

En mulighed er at sætte kontingentet, som i dag er 650 kroner årligt, op. For at dække udgifterne skal det sættes op til 2500 kroner.

- Det er ikke realistisk at tro, at der er nogen, der vil betale så meget, siger han.

Håber på hjælp nu

Oven på sæsonens sidste stævne er han ekstra ærgerlig.

- Vi har haft et rigtig godt stævne med 75 glade deltagere, og så overskygger det her, det hele.

- Vi er nødt til at have hjælp nu. Vi kan ikke klare det selv længere. Vi er langt ude over kanten, siger han.

Chok i motocrossklub: Hærværk igen-igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce