Chauffør kvæstet i ulykke


Chauffør kvæstet i ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 43-årig mand fra Assens blev ramt af en truck i Vejle

ASSENS: Onsdag fik en 43-årig mand fra Assens alvorlige skader på sit ene ben ved en arbejdsulykke på møllerivirksomheden Lantmännen Mills i Vejle.

Manden, der arbejder som chauffør hos Balslev Vognmandsforretning, var ved at læsse en vogn, da han blev ramt af en gaffeltruck, mens han befandt sig på en såkaldt elhest, som er en elektrisk palleløfter.

Ifølge Torben Jensen, der ejer Balslev Vognmandsforretning, fik manden ødelagt sit skinneben og sin hælskål og var igennem en fem timer lang operation.

Torben Jensen snakkede med manden i går, mens han stadig var indlagt på sygehuset.

- Han kunne bevæge sine tæer, og det var dejligt. Om det så tager et år for ham at komme over det, står der en vogn og venter på ham, når han kommer tilbage, siger Torben Jensen.

Driftsleder Kurt Juhl fra Lantmännen Mills betegner det som et hændeligt uheld.

- Der var uopmærksomhed fra begge parter, mener Kurt Juhl.

Alligevel har Arbejdstilsynet givet Lantmännen Mills to strakspåbud.

Virksomheden skal sørge for, at skærme ikke hindrer det fulde udsyn for chaufførerne på truckene, og så skal der males hajtænder, så vigepligten bliver defineret.

- Nu vil vores jurister vurdere, om der skal laves en indstilling om en tiltale. Under alle omstændigheder er der sket en overtrædelse af arbejdsmiljøloven, siger Carsten Bartholdy, som er tilsynschef hos Arbejdstilsynet.

Chauffør kvæstet i ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce