Campingsagen: Blaabjerg fortsat tavs

Per Blaabjerg. Arkivfoto: Kim Rune

Campingsagen: Blaabjerg fortsat tavs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Blaabjerg vil ikke udtale sig endnu. Han vil have tid til at læse dommen i Campingsagen på 121 sider igennem inden han siger noget.

Assens: Tirsdag tabte campingejer Per Blaabjerg retssagen mod Assens Kommune. Han får ikke lov til at beholde sin campingplads i Assens og skal være ude senest 18. februar 2018.

Men hverken Per Blaabjerg eller hans advokat, Søren Andersen fra Focus Advokater, har ønsket at udtale sig om Campingsagen i Assens før fredag.

De skal bruge længere tid på at gennemgå den 121 sider lange dom, før de kan tage stilling til, om de vil anke sagen, lyder begrundelsen. Hverken Per Blaabjerg eller Søren Andersen vil kommentere afgørelsen eller dommens præmisser inden da, oplyser de således.

Derfor kan vi ikke på nuværende tidspunkt få at vide, om Per Blaabjerg har tænkt sig at anke dommen eller om han finder de to millioner kroner, han er stillet i udsigt for tabt fortjeneste - sammen med købesummen på 3,3 millioner kroner - i orden.

Tirsdag udtalte han kortfattet til fyens.dk, at han var dybt skuffet over afgørelsen.

- Det eneste, jeg vil sige på nuværende tidspunkt, er, at hvis det er dommen, så er jeg jo dybt skuffet over, at jeg lever i et land, hvor det, man har købt og betalt, kan blive frataget en. Men jeg skal have dommen og gennemgå den med min advokat, før jeg siger mere, sagde han.

Fyens Stiftstidende og fyens.dk ville også gerne have haft svar på, hvad sagens udfald kommer til at betyde for de campister der enten har booket en plads på CampOne Assens Strand i den nye sæson eller overvejer at gøre det.

Ønskede at udvikle pladsen

Per Blaabjerg har holdt på, han ønskede at udvikle campingpladsen i Assens. Han ville lave en femstjernet campingplads og udvikle pladsen for op mod 80 millioner kroner, hvis han kunne finde investorer, lød det i første omgang.

Stjernekravene kom fra Campingrådet, der rangerer landets campingpladser. Eller gjorde, for rådet er ophørt med at eksistere.

Per Blaabjerg havde håbet at beholde pladsen og håbet på mindst 7,2 millioner kroner med et subsidiær krav helt op til godt 50 millioner kroner i godtgørelse af Assens Kommune. Per Blaabjergs selskab, Grenen Camping A/S, der ejer CampOne Assens Strand, endte dog ud med at skulle betale 380.000 kroner tilbage til kommunen i sagsomkostninger, slog dommen fast.

Grenen Camping A/S kom senest ud med et overskud på godt 203.000 kroner før skat og 161.000 kroner efter. Egenkapitalen i selskabet var på knap 4,8 millioner kroner, viser de offentlige, tilgængelige regnskabstal.

Campingsagen: Blaabjerg fortsat tavs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce