Campingejer truet på livet

Jan Zacho blev rystet over, at en aggressiv kunde i kiosken på Løgismose Camping truede ham på livet. Manden blev vred, fordi hans nevø blev nægtet at købe alkohol.
Foto: Tim K. jensen

Campingejer truet på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Zacho fra Løgismose Camping er rystet efter besøg af en meget aggressiv kunde i kiosken.

LØGISMOSE: Jan Zacho og hans kone, Marlen, har travlt med at gøre Løgismose Camping i tiptop stand til højsæsonen. Men onsdag eftermiddag fik de mere end campisternes ve og vel at tage sig af.

For det blev en meget aggressiv kunde i kiosken, der kom i centrum, fortæller Jan Zacho.

- Der kom en dreng ind i kiosken på campingpladsen for at købe nogle øl, mens min kone stod bag disken. Hun var i tvivl om drengens alder og bad om noget identifikation, fordi vi jo ikke må sælge alkohol til børn under 16 år, siger han.

- Drengen havde ikke noget med og gik derfor igen. Men lidt efter kom hans onkel ind i kiosken og begyndte at råbe og skrige, for han mente ikke, det kunne passe, at hans nevø ikke måtte købe øl.

Marlen Zacho fik forklaret manden, at hun ikke kunne sælge øl til nevøen, når hun er i tvivl om alderen, og at hun bare retter sig efter loven. Trods højlydte protester købte den 37-årige mand selv øllene og forlod kiosken.

Men senere var den gal igen.

Drengen vendte nemlig tilbage med pant og ville købe nogle Bacardi Breezere for pengene.

Sindssygt blik

På det tidspunkt var Jan Zacho kommet bag disken, og han havde kort fået fortalt om den tidligere episode, så han nægtede med det samme at sælge sodavandene med alkohol til drengen, der forlod kiosken uden protester.

Men igen gik onklen amok over afvisningen, siger Jan Zacho.

- Han knaldede flaskerne ned i disken og råbte, at det kunne ikke være rigtigt, at hans nevø ikke måtte købe dem. Han slog ud efter mig og råbte, at han ville slå mig ihjel, fortæller campingejeren.

- Manden havde et sindssygt blik i øjnene, og for mig at se var han påvirket af både stoffer og alkohol.

Manden, der bor i Haarby og ikke var gæst på campingpladsen, fortsatte med at rase mod Jan Zacho.

- Han havde en kamphund med ind i kiosken, og jeg bad ham om at gå ud med den, fordi der ikke må være dyr i nærheden af fødevarerne. Så blev han tosset over det og fortsatte med at råbe efter mig og slog igen ud efter mig, fortæller han.

- Men jeg fik solgt drikkevarerne til ham, og han gik så ud af kiosken. Bagefter ringede jeg til politiet for at få dem til at rykke ud, hvis han kom tilbage.

Rystende oplevelse

Den aggressive kunde vendte ikke tilbage, og omkring klokken 19 ringede politiet for at fortælle, at manden var blevet anholdt.

Det blev Jan Zacho lettet over at høre, men var stadig rystet.

- Manden var modbydelig. Og jeg følte mig truet og krænket. Jeg rystede over hele kroppen, da han var gået, siger han.

- Det sidder stadig i kroppen, men jeg er o.k. nu og har da heller ikke ligget søvnløs over det. Men selv om jeg har oplevet noget lignende før i mit tidligere job på Nørrebro, så blev jeg alligevel chokeret.

Den 37-årige mand så sig ikke kun gal på ejerne af Løgismose Camping, for han var også på uvelkomment besøg i en have på Nellemosevej lidt uden for Haarby.

Da haveejeren bad manden om at gå, blev han hidsig og begyndte at slå om sig, mens han råbte og skreg. Og da en gæst hos haveejeren dukkede op, trak den vrede mand en skrællekniv op af lommen og stak gæsten i nakken med den.

Det var alt sammen med i sigtelsen, da manden fra Haarby i går blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Da han fik at vide at han skulle varetægtsfængsles, bad han selv om at blive lagt i håndjern, for som han sagde: "Jeg kan mærke, jeg er ved at eksplodere."

Det blev desuden besluttet, at den 37-årige skal mentalundersøges.

Campingejer truet på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce