Campingejer efter tabt retssag: - Jeg er dybt skuffet

Per Blaabjerg. Arkivfoto: Kim Rune

Campingejer efter tabt retssag: - Jeg er dybt skuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Blaabjerg er dybt skuffet over Retten i Svendborgs afgørelse om at ophæve hans køb af campingpladsen Camp One, Assens Strand. Han får ikke de op mod 50 millioner kroner, han forlangte i erstatning af Assens Kommune, og han skal samtidig betale sagens omkostninger.

Assens: Den såkaldte campingsag, der efterhånden har strakt sig over flere år, fik i dag sin foreløbige afslutning. Retten i Svendborg har ophævet købsaftalen, og sagen faldt derved ud til Assens Kommunes fordel.

Det ærgrer campingejer Per Blaabjerg, der ønskede at fortsætte driften af campingspladsen Camp One, Assens Strand.

- Det eneste, jeg vil sige på nuværende tidspunkt, er, at hvis det er dommen, så er jeg jo dybt skuffet over, at jeg lever i et land, hvor det, man har købt og betalt, kan blive frataget en. Men jeg skal have dommen og gennemgå den med min advokat, før jeg siger mere, siger han.

Per Blaabjerg får langt fra de op mod 50 millioner kroner, han forlangte i erstatning, hvis købsaftalen skulle ophæves. Assens Kommune er dog dømt til at betale ham købesummen på 3,3 millioner kroner tilbage samt 2 millioner kroner i erstatning. Til gengæld skal Per Blaabjerg igennem sit firma Grenen Camping A/S betale Assens Kommune 380.000 kroner tilbage i sagsomkostninger.

Fyens.dk har forsøgt at få en kommentar fra borgmester Søren Steen Andersen, men han vil ikke kommentere sagen på nuværende tidspunkt.

- Jeg har indkaldt byrådet til et ekstraordinært møde, så vi kan få redegjort for dommen. Jeg synes ikke, det er fair, hvis jeg kommenterer sagen, før de er orienteret, siger han.

Fyens.dk følger op med politiske reaktioner senere på eftermiddagen.

Campingejer efter tabt retssag: - Jeg er dybt skuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce