Café Tabaco igen uden forpagter


Café Tabaco igen uden forpagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Charlotte Agerbech og Martin Nussbaum stoppet uden varsel efter fire måneder i Tobaksgaarden

ASSENS: Charlotte Agerbech og Martin Nussbaumer har opsagt kontrakten med Tobaksgaarden og uden varsel pakket sammen og forladt kulturhusets café.

De nåede at være forpagtere i fire måneder og en uge, og lever dermed helt op til traditionen for stedet.

Parret, der i forvejen driver Restaurant Maagen på Næs, er det femte hold, der forlader lederposten i køkkenet og bag baren i det assenesiske kulturfyrtårn, siden huset åbnede for publikum i efteråret 2004 og det tredje forpagterpar siden august 2006, hvor Tobaksgaarden holdt op med selv at stå for husets spisested.

- Vi kunne ikke få stedet til at løbe rundt. Så er der ingen grund til at blive længere, siger Charlotte Agerbech, som i de forgangne måneder har tilbragt mange aftener på Tobaksgaarden.

Men hvorfor er det tilsyneladende så svært at få forretningen til at gå et sted, hvor der ellers alligevel kommer folk så godt som alle ugens dage?

- Der er det galt, at konceptet er blevet lavet om hver eneste gang, der er kommet en ny forpagter. Og alle ved, at starter man noget nyt, går der et par år, før det kører. Og så er huslejen for dyr. Især i starten, svarer Charlotte Agerbech, som altså ikke kom til at opleve meget mere end startfasen selv.

Omvendt synes hun, at Tobaksgaarden er et dejligt hus, hvor man nok skulle kunne få noget til at køre, hvis det kunne få en lidt blid indkøringsperiode.

Selv om forpagterne har forladt stedet, er caféen ikke lukket.

Den er fortsat "meetingplace" for både turisterne og folk som skal i biografen eller til kor. Og de, som kommer, vil stadig kunne købe en kop kaffe eller en sodavand. Men køkkenet er foreløbig lukket, fortæller Lasse Tajmer.

Turistsæsonen står for døren. Så Lasse Tajmer indkaldte Tobaksgaardens bestyrelse til hastemøde fredag aften.

Café Tabaco igen uden forpagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce