Byen i bevægelse i en hel uge


Byen i bevægelse i en hel uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG: Rapelling fra radiotårnet i Vissenbjerg.

Det er en af de mange ideer til aktiviteter, som den nedsatte arbejdsgruppe i Vissenbjerg sysler med i forbindelse med motionskampagnen "Fyn i bevægelse", der er målrettet virksomheder.

I modsætning til de fleste andre kommuner nøjes Vissenbjerg ikke med en enkelt dag i bevægelse - mandag den 13. juni - men vil gøre hele uge 24 til motionsuge, hvor både unge og gamle opfordres til at bruge deres krop noget mere. Byrådet har afsat 30.000 kroner til projektet, og erhvervsforeningen har spædet til med 10.000 kroner, så der er 40.000 kroner at gøre godt med.

- Vi er i fuld gang med forberedelserne i samarbejde med det nye kulturelle samråd. Foreninger, institutioner og virksomheder inddrages, og Dansk Firmaidrætsforbund har lovet at stille konsulenter til rådighed, fortæller Rie Fast, der er den kommunale ankermand i udvalget.

Hun understreger, at det hele foreløbig kun er på idéstadiet. Krohaven og idrætsanlægget med haller og stadion bliver formentlig begivenhedernes centrum. Det er planen, at motionister fra Skalbjerg, Bred, Gadsbølle og Skallebølle på premieredagen skal komme løbende til Krohaven, hvor der bliver fælles opvarmning og morgenbord, inden dagplejerne med børn, børnehaver, indskolingsbørn, handicappede og ældre aktiveres på forskellig måde.

Skoler, institutioner og virksomheder får tilbud om en halv times motion, mens der er forslag om at lave minigolfturnering for de ældre og kontinuerligt stafetløb for diverse grupper på cindersbanen. Åbent hus i foreningerne, udstilling på biblioteket og et foreningssupermarked ved hallerne indgår også i planerne i løbet af ugen.

Byen i bevægelse i en hel uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce